lostyazilim
tr.link

Reklam, Link ve Tanıtım Yazısı Satışı Hakkında.

3 Mesajlar 582 Okunma
acebozum
tr.link

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Arkadaşlar merhaba, şöyle bir konum var ve satış yapabilmek için premium hesabımdan sürekli olarak yukarıya çıkartıyorum başlığımı 320+ görüntülemeye ulaştı, bazı arkadaşlara pm olarak ayrıntıları belirttim falan. Fakat henüz hiç satış yapamadım, siftahımız olmadı.

Daha önce de bu satışları yapmış birisi değilim, piyasayı hiç bilmiyorum. Aranızda eğer bu işle uğraşmış olanlar, uğraşıyor olanlar varsa acaba fiyatlarım mı pahalı ya da piyasa mı çok durgun söyleyebilirler mi?

Diğer bir konu olarak, seo yapan kişilerin insanların bloglarıyla anlaşma yaparak onların bloglarında yayınlanacak olan backlinkler için komisyon usulü iş yaptıklarını duydum, eğer benim sitemle çalışmak isteyen olursa PM atabilir.

elektronikssl
webimgo

Inal Inal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEO Expert | Pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 480 / 327
  • Ticaret 31, (%97)
Biraz bilgi biraz ticaret bilme ve yapabilme biraz pazarlık biraz ise tecrübe gereklidir normal piyasada burada bir ürünü satmak istiyorsan şöyle bir AVM fişi gibi liste yapacaksın ŞOK ŞOK diyeceksin 15 TL bak nasıl geliyorlar
EranKucuk

kişi bu mesajı beğendi.

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Inal başlığı falan yeniden ayarlayıp, ufak bir fotoğraf hazırlayayım o zaman dediğiniz gibi.
Inal

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al