-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, özel bir script yaptırıp AdMatic tarzı bir site açmak istiyorum . piyasadaki en büyük sorun sorunsuz ödeme ve sorunsuz sayım. Bunların tümünü karşılayacağımı düşünüyorum sizce yapacağım yatırıma değer mi ? birde reklam vereni nerden bulacağım ? tecrübeli arkadaşlar sorularımı yanıtlarsa sevinirim.
koro71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eger Yaparsanız İyi Olur Reklam Vererek Belki Bulabilirsiniz Reklam Verecek Elinizde Kuvvetli Siteler Olması Gerek Bence Bende Hep Bunu Soruyorum Bu Siteler Nereden Buluyolar Bu Reklamları
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam böyle bişey yaparsanız sadece bu forumdan bile bir sürü yayıncı bulursun yani en azından forumdan birisi olursa bir çok insan daha rahat dener sistemini . Ama asıl olay reklam veren bulmak bunun içinde belli bir süre çapraz reklam gibi bişey yapabilirsin yani reklam alanlar baska sitelerde reklamı yayınlanır falan tabi içeriğe göre veya katagoriye göre falan.
Ama ben yatırım yapcam diyorsanız bi süre cepten yiyerek daha hızlı büyüyebilrsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yani hani suan wm aracı gibi bi forumun avantajını kullanabilirsiniz bir süre sistem oturana kadar bedava reklam alıcak yeni bloglar websiteleri bile olabilir .. Ama reklam veren asıl sorununuz olucak oda reklam yayıncısı artınca reklam verir 2 ucu boklu değnek aslında illa 2 side olucak :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Öncelikle bir şahıs şirketi açman gerek. Vergi altına gireceksin. Detaylarını bilmiyorum ama ruhsat ve gerekli belgeleri aldıktan sonra, tek tek şirketlerin reklam departmanlarıyla iletişime geçeceksin. İkna edeceksin milleti. Yayıncı kısmı kolay zaten.
Ohoooo diyeceksin ama reklamını yapacağın hiç bir şirket belgesiz kayıtsız iş yapmaz. Fatura isterler, güven isterler.
2 kişi bu mesajı beğendi.