-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar şarkı remix kanalı kurmayı düşünüyorum. Telif sorunu olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Remixadam yapıyor bir sıkıntı olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
bence önce marifetinizi bizim ile paylaşın bizde size eksiklerinizi söyleyelim sonrasında ise sağlam bir şekilde başlamış olursunuz :)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
omercelik12 Boşuna uğraşmayın hocam eğer bir işi severek değil sadece para için yaparsanız emin olun bir zaman sonra sıkılacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
omercelik12 O zaman size bir öneri vereyim normal şartlar altında remixlerde bir telif yok fakat eğer ben kendimi tehlikeye atmak istemiyorum derseniz render yapmadan önce remix altına sesi 1 olacak şekilde yani kimse duymayacak sadece çok ufaktan gelecek bir telifsiz müzik yerleştirin.
Sonrasında ise video botları fark edemiyor bunu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KomanBeğrek farkediyor hocam. Farketmemesi düşük ihtimal ama spamcilara savaş açmış durumda Google. Algoritma geliştikçe bunlar imkansizlasiyor. Eğer bu şekilde atılan videolarda suanlik sorun olmasa da algoritma gelistigi zaman muhakkak bunlar tesbit edilip otomatik telif yiyecektir. Geleceği düşünerek hareket etmek en matintiklisi olacaktır.
Yasal olarak direk telif hakkına tabi olmasa bile, manuel olarak telif yiyebilir. Çünkü videoda şarkı dışında kişilerin yüzleri veya başlıkta isimleri vb olacağı için, hak talebinde bulunabilirler. YouTube yardım bolumunden adil kullanım sorgusuna iyice bakmanı öneririm. Çünkü remix birşey üretmek değil başka birine ait olan birşeyi yeniden yorumlamak olarak geçiyor. Özellikle bu meseleri alani dijital sektör olan avukatlara sormak en mantıklısi