-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Belli miktar bir yatırım yapmak İçin para var internet üzeri bir sektöre mi yatırım yapayım (Mobil oyun vs) yoksa reel hayatta Rent a Car açmayı düşünüyorum hangisi benim için kısa sürede kazançlı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO | Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
her zaman reel derim..
net ortamı para tuzağıdır..
2 kişi bu mesajı beğendi.
SEO | Web Tasarım | Panel Satışı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şu dönemde gerçekten dükkan açmanızı önermem. Koskocaman Rent a Car firmaları bile teker teker batarken riskli bir sektör.
Gördüğünüz çoğu rent a car para aklaması yapan insanlar. Ben 4-5 rent a car tanıyorum ve hepsi böyle.
Çevreniz varsa ve günde 3-4 saat ayırabilirseniz Tavuk Yumurtası işine girebilirsiniz. Gerçekten kârlı bir iş.
Uzun vadede kazanmak istiyorsanız bitcoin alabilirsiniz. Şuan düşüşte tam alma zamanı.
Aynı şekilde xrp (ripple) alabilirsiniz. Kısa vadede de güzel kazanabilirsiniz. 1.25 şuan geçenlerde 1.75 gördüm.
Ama kesin net söylüyorum rent a cara girmeyin.
Çünkü araçlar her kiralandığında değer kaybediyor. KM yükseliyor. Araçların kaza riski var. Sigorta veya kasko para verse bile araç bir kaç gün veya hafta çalışmıyor. Bu sizin zararınıza. Bazı dönemlerde işiniz çok artarken bazı dönemlerde sinek avlıyor oluyorsunuz.
Küçük işletme olacağınız için (1-2 araba) her aracı müşterinizden alırken expertiz yapma imkanınız olmayacak. Bu da demek oluyor ki orjinal parcanızı alıp plastik ile değiştirebilirler. Bunu yapan çok kişi var. Riskli bir sektör.
Bir işe girmeden önce gerçek anlamıyla kar zarar ilişkiniz olmayan ve bu işi icra eden birisiyle konusun. Çok yararı olacaktır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üretime dayalı küçük bir sanayi dükkanı,yada tarım vs gibi şeylere yatırım yaparsan daha sağlam. Ama rent a car gibi yatırımlar çok kısa süreli şeyler.
Yatırım işine (ömür boyu nasıl kazanç elde edebilirim?) bakış açısıyla bakarsan daha verimli olur..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Android uygulamalarınız yazılır,Reskin yapılır,Adwords Yönetimi,Seo.E-ticaret Profesyonel hizmet.