-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar,
başlıktada belirttiğim gibi
Rock müzik dinleyen arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.
Ben hayatım boyunca hep bir sitem tutsun istedim, bununda bir forum olmasını çok istiyordum. Yıllardır bekledim, sabrettim lakin hiç bir sitem tutmadı. Şimdi ise 2 yıl kayıt ettirdiğim bir alan adım mevcut "
rock.gen.tr" adında, bugün ise SMF bir forum kurdum. Biliyorum kimine göre basit bir sistem gelebilir lakin bir çok büyük sitenin alt yapısında da SMF imzasını atıyor.
Her neyse ben konuma dönmek istiyorum, forumda kategori oluşturmakta bana yardımcı olabilecek ve ileride gözümün arkada kalmayacağı bir arkadaş olsun istiyorum. Kendisine yöneticilik veririm dilerse, bir de ben sadece
Rock ile ilgileniyorum gerek yok yöneticiliğe diyorsanız? O zaman kategori önerin size zahmet.
Dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.
Saygı ve sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
rock ile ilgilenen insanları bulmak gerek siteye onları bi çekersen o zaman çok iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEM/SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
İyi çalışmalar öncelikle, forumda moderatör olmak isterdim rock-metal sever olarak ama maalesef başımı kaşıyacak vaktim yok şu aralar..
Rock-metal türlerini ekleyerek başlayabilirsiniz. Mesela metal şarkı türleri death metal, heavy metal, glam metal, thrash metal, power metal, doom metal vs vs \m/ İlk olarak bunları ekleyin. Sonra bu türdeki grupları ekleyin.
Rock konserleri, albümler vs. içerik sınırsız. İlginç bilgiler olabilir mesela iron maiden isminin nereden geldiği gibi. Umarım yardımcı olabilmişimdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Kategori: Rock şarkılar
alt kategori: şarkı sözleri, akortlar, tablar
Kategori: enstrüman