OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Merhabalar;
Uzun süredir kafamda olan ve her geçen büyüyen sorumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Başlıktanda anlaşılacağı gibi bir blog, portal sitesinden ekmek yemek ne kadar münkün?
Sektörde takip ettiğim bir çok teknoloji sitesi kendi ekibini oluşturmuş ve hatta kendi ofislerine geçerek sadece bu sitelerden ekmek yiyorlar. Hangi siteler derseniz fragtist.com, technopat.net, geekyapar.com, webtekno.com(geliri diğer sitelerdende olabilir.), teknolojioku.com, teknoblog.com vb. bildiklerim.
Bu tarz siteler bu kadar geliri nasıl elde etmeyi başarıyor. Sponsorluklar olsa aylık en fazla getirebilir, adsense olsa ne kadar hit alsalar ne kadar kazanabilirler? Adamın işi gücü sadece blogunda makale paylaşmak ve bundan aylık gelir kazanarak bütün enerjisini sitesine harcaması ne kadar münkün mü?
chezz
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gazetecilik, editörlük
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam hepsi kalite için ilk başta yatırım yapıyor. Yazıları çoğunlukla verimlilik taşıyor. Sosyal medyayı iyi kullananlar da var. Zaten kalite olunca gerisi bir süre sonra geliyor. (Hemen değil)
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam kaliteyi bence zaman herkes yakalayabilir. Ama kaliteli olunda bu siteler kadar kazanamıyorlar. Kazanması için bir sitenin en az 50k, 100k hit mi yapması gerekiyor?
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
içeriğe göre değişir hit durumu firmalara yönelik bir site ise 10 15ş yeterde artar ama teknoloji ve oyun gibi bir alan ise 100k kurtarır
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ekibin ve yeterli derecede sermayen varsa tabii ki mümkün neden mümkün olmasın ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence yemek istediğin ekmeğe bağlı olarak değişir ama bloglardan ben çok büyük paralar kazanılacağını sanmıyorum. Birde şöyle birşey var emek verip bekleyecek sabıra sahip misin ?
Bir blog 50k-100k hiti varsa tahmini olarak günde maksimum 200 tık alsa, tıklama başına 15 kuruş alsa ortalama 30 tl ayda 900 tl kazanır diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bi site biliyorum, flash oyun sitesi. İsmini vermeyecem, çok bilindik bir site değil .com.tr uzantılı bir site.
Bir reklam firmasından aylık kazancı 50.000TL'ye kadar çıkıyor.
Günlük 2 milyon civarı kadar bir sayfa görüntülenmesi var.
Bu site bu yerlere kaç seneler öncesinden emeklerle geldi. Sabır en büyük şey.