lostyazilim
tr.link

Satış Tekniği Lazım

2 Mesajlar 468 Okunma
lstbozum
tr.link

Smoqed61 Smoqed61 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 4, (%100)
Başlık biraz absürt olmuş olabilir :laugh:
İnstagramda panellerden takipçi alıp satış yapıyorum ve bayağı müşterilerim var
200k yaptığım 50k 20k filan bunlar ara sıra alım yapıyor ve bayağıda güzel alınıyor
bugün birisine yazdım böyle böyle indirim var alırmısınız ben artık sizinle çalışmayacağım işte şu şu sayfalara takipçi satan arkadaş varmış onla yoluma devam edeceğim satanı tanımıyorum fakat adamı iyi kandırmış hesabın 800 bin takipçisi var gönderiler 250 beğeni ve sayfa güzel bir heryerde dükkanı olan bir damatlık sayfası
ismini vermiyorum o takipçilerde panellerden çıkıyor benim anabayime sordum ordan api çeken bi panelden gidiyormuş takipçi filan ben bu müşterileri yeni müşterileri ve bu giden müşterileri kendime bidaha nasıl çekebilirim ? Yardımcı olabilecek varmı pmden iletişim kurun parasıyla yapanlar yada ben kankime yardımcı oliyim 3-5 kuruşun lafımı olur diyenleride pme bekliyorum.

wmaraci
reklam

mavimedya mavimedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital Pazarlamacı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Smoqed61;
Örnek farklı olacak ama bende aracı programlar ile takipçi kasıyorum. Verilen hizmet başta konuşulmuş ve belirlenmiş ama arada ufak tüyolar vermek gerekiyor. müşteri ile ilgilenmek gerekiyor. Senin yaptığın işte rakip çok, fiyatta kırmak istemiyorsan kalite de göstereceksin...) Sattığın müşterilere instagram üzerinden neler yapmaları, nelere dikkat etmeleri, ne gibi etkinlikler yapları gibi kısa kısa bilgiler ver. işte gerisi sende :)

Başarılar !

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al