netbozum
wmaraci reklam

Scoutlar için Site Projesi

3 Mesajlar 756 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 756 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

felsefesizfilozof felsefesizfilozof Yetenek Avcısı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad D** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Bildiğiniz gibi futbolda yabancı kuralı kalktı. Scoutlar gittikçe daha da değer kazanacak. Aklımızda olan bir domaine bir site açmayı planlıyoruz. Sitede 23 yaşından küçük dünya çapında çok tanınmamış genç ve yetenkli futbolcular hakkında makaleler yazılacak. Futbolcuların hangi yönleriyle daha iyi olduğunu ön plana çıkarılacak. İlerleyen zamanlarda her hafta 1 genç futbolcuyla teleröportaj yapma gibi planlarımız da var. Site scoutlara yönelik bir site olacak. Her gün düzenli olarak makaleler girilecek. Yaz tatilinde de siteyi dahada çeşitlendirmeyi düşünüyoruz. Fakat ilk etapta oyuncuların özellikleri hakkında bir site olacak. Sizce proje tutar mı? Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum :)

www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Futbol ve spor ile ilgili bir gram dahi bilgim yok ancak Vikipedi'de sadece futbolcular ile sürekli olarak ilgilenen yaklaşık 5 kadar devriye var. Yani bu doğrultuda, (adam akıllı içerik ile ilgilenen devriyenin bile bulunmadığı Vikipedi'de yani, düşünün) ben futbol ile ilgili konularda yapılan her web sitesinin tutacağı kanaatindeyim. Bunun yanına ileride gerekirse, farklı kategorilerde açar ve içeriği genişletirsiniz ancak ben tutacağı kanaatindeyim. (Çünkü, emin olun nefret bile etsem, Vikipedi'de futbolcu biyografilerine olan ilgiyi çok iyi biliyorum.)

Durgun sular derin akar.

felsefesizfilozof felsefesizfilozof Yetenek Avcısı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad D** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

bilgive adlı üyeden alıntı

Futbol ve spor ile ilgili bir gram dahi bilgim yok ancak Vikipedi'de sadece futbolcular ile sürekli olarak ilgilenen yaklaşık 5 kadar devriye var. Yani bu doğrultuda, (adam akıllı içerik ile ilgilenen devriyenin bile bulunmadığı Vikipedi'de yani, düşünün) ben futbol ile ilgili konularda yapılan her web sitesinin tutacağı kanaatindeyim. Bunun yanına ileride gerekirse, farklı kategorilerde açar ve içeriği genişletirsiniz ancak ben tutacağı kanaatindeyim. (Çünkü, emin olun nefret bile etsem, Vikipedi'de futbolcu biyografilerine olan ilgiyi çok iyi biliyorum.)

Görüşleriniz için teşekkürler. Dediğiniz gibi ilereleyen zamanlarda ekibimizi büyütüp daha çeşitli bir site yapmayı planlıyoruz.

www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al