-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
benim şuanda böyle bir projem var tutma yolunda ilerliyor bence ama çok zor bu işler en başta bizde script kullanmıştık scripti resmen tamamen bştan editledik piyasadaki sosyal mecraları biraz araştırın lütfen şuan açılanlar en fazla bir ay sonra kapananıyor bu projeden çok fazla var türkiyede benimkide 4 yıllık bir çalışma ile 5 en büyük sosyal mecra sitesinin arasına girmiş durumda ama bu konuşmam caydırıcı olmasın sonuçta başarı tesadüf değildir.
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
2009 yılında sosyal ağlarla haşır neşir olmuştum, ilk sosyal ağımı 1 ocak 2009'da açmıştım.
Ne yaparsanız yapın arkadaşlar, en basit bir sosyal ağ bile olsa 7 yıllık deneyimimle söylüyorum bir sosyal ağ sitesi açıyorsanız reklam şart.
Ne kadar çok reklam yaparsanız o kadar çok tanınırsınız. Facebook, google reklamları değil tabii ki buralardan dönüş alamazsınız. Twitter fenomen hesaplarından, facebook'taki büyük sayfalarda reklam yaparsanız inanın bana ciddi derecede bir geri dönüş sağlarsınız.
Bir reklam bütçeniz yoksa, hiç bu işlere kalkışmayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Birkaç gündür bende ilgileniyorum böyle birşeyle ancak istediğim script bulamadım. En sonunda yapimciya mesaj attım yeniden yazıyor. Şimdiden içim buruldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hazır bir scriptle başarılı olma şansı olsaydı şuan neler olurdu. Bence her şeyden önce kendinize özel bir script yazın, yazdırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alt yapı tecrübe kaynak ve birikim şart bu alanda
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
reklam ve ekip şart çünkü böyle bir projenin tutması için var olanlardan bir farkınızın olması gerek. Rekalm bütçesi yoksa hiç kalkışmayın derim