-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gümrük
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, Adından da anlaşılacağı gibi yaşadığım şehire özel bir site yapmak istiyorum. Aslında yıllardır bu projemi farklı şekillerde hep gerçekleştirmeyi denedim fakat hep bir yerde tıkandım. Mali bütçem yok. Elimde hazır güzel bir domain var. Amacım sadece gençlerin bu site altında toplanması. Kesinlikle kar amaçı gütmüyorum bilgilendirmeleriniz bu doğruda olursa sevinirim. Yani maddi gelir olması önemli değil kesinlikle. Sizce nasıl bir sistem kurmalıyım.
Not : Domain İsmi Üzerinden Ayda 1 Kez Etkinlikler Düzenlemekte ( Gezi vb. )
Arkadaşlık Scripti denedim çok zahmetli yani anca bütçen olucak güzel bir script yazıdırıcan oda şuan durum yok.
Sözlük - Forum - İtiraf yani değişik bir fikri olan varmı Kocaeli'de yaşayan kişilere ilginç gelebilicek bir fikir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
istanbul.com tarzı bir portal hem gelir saglamanıza hemde şehri tanıtmanıza yarayacaktır.
üzerine ziyaretçi defteri tarzı bir eklenti eklenirse gelen üyeler site üzerinde sohbet edebilirler.
ileriye dönük bir proje olmuş olur her yönden.
PHPBOT.NET Haber Botu Servisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bana kalırsa ya script yazdır yada portal tarzı birşey kur.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Şehre özel gençlik portalı gibi birşey düşün o halde. Kendi kafanda canlandır, gençler nelerden hoşlanır, kocaelideki insanlar senin sitene neden girsin? gibi şeyler.
Ancak tabiki bunun için sistem yazdırman şart. En azından seni tercih etmeleri için farklı olmak gerek. Bunun içinde biraz bütçe lazım tabii.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gümrük
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında gönlüm hep bir forum kurma yolunda yani kimine göre forum devri bitti ama bence forum'un verdiği zevk hiçbirşey de yok tabi bu benim kişisel fikrim'dir. Malum kuruncada vb kurman lazım oda ücretli :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
MaskedSouL adlı üyeden alıntı
Aslında gönlüm hep bir forum kurma yolunda yani kimine göre forum devri bitti ama bence forum'un verdiği zevk hiçbirşey de yok tabi bu benim kişisel fikrim'dir. Malum kuruncada vb kurman lazım oda ücretli :(
valla hocam portal için bir proje yaptım daha önce bir arkadaşa istanbul.com tarzı birsey istemişti benden link pm atıyorum. incelersiniz.
arkadaşlarında dedigi gibi ek olarak forum yada benim de yukarıda belirttigim gibi ziyaretçi deteri tarzı birsey hatta biraz daha gelişmiş bir ziyaretçi defteri eklernirse sisteme ve üyeler arası mesajlaşma türü birşey eklenirse çok daha iyi olur hem sosyal acıdan hem bir şehirde bulunan her türlü şeyin sitenizde barınması yönünden domaininizde sağlamsa şehriniz ile ilgili bir şey arandığında google da siteniz üst sıralarda çıkacagı için hit oranıuda biraz yüksek olur Sizin İçin En Önemli Şey Ziyaretçilerinizi Sitenizde Tutabilmek.
PHPBOT.NET Haber Botu Servisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gümrük
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wp Portal + Forum yapsam. Wordpress ile tam anlamıyla sorunsuz birbirine entegre olan forum hangisidir ? Mybb olurmu sizce?