lostyazilim

Sevindir.net için yardım projesi fikirleriniz

19 Mesajlar 2.255 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

disparity disparity Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 43 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
İnsanlara yardım edebilirsiniz aslında, sorunları olan bir post açar sizde yardımcı olursunuz.

wmaraci
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Ben tavsiyeleri okumadım açıkçası vaktim olmadığı için sadece tavsiyede bulunuyorum. Özel hediyeler, özel tasarım ürünler satabilirsiniz. Birilerini sevindir manasında.
amatoryus

kişi bu mesajı beğendi.

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Arkadaşların dediği desteği almak kolay. Gerçekten ciddi düşünüyorsan. Valilikle görüşüp internet sitesi üstünden hayır kurumu kuracağınızı belirt. Size yasal evraklar vereceklerdir. Bunları sitede yayınladığınız takdirde bir şey olacağını sanmıyorum. Birde sponsor bulabilirsen güzel bir sunumla olur bu iş. Büyük hayır kurumlarıyla görüşmeler sağlayıp onların bir ayağı olabilirsin. Ayrıca hayır kurumunda para alıp veriyorsanız bu gelirlerin bir yüzdesini siz kullanabiliyorsunuz. Bunu da reklam giderlerinde falan kullanabilirsiniz. Şimdiden hayırlısı olması dileğiyle.

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
verrr .com - esyakutuphanesi .com - birsilgibirkalem .org bu alanda aklıma gelen siteler. İnceleyip daha iyisini yapabilirseniz güzel şeyler çıkabilir. Özellikle esyakutuphanesi 'nin girişim yolculuğunu okursanız, kafanızda bir şeyler belirir.

www.hakancolak.com
wmaraci
wmaraci

Bilbaz Bilbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** P**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 63 / 48
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bende böyle bir domain olsa,çeşitli e-hediyeler yapardım.Hani hediye yolla sevindir tarzı.Adını soyadını yazardın sevindirceğin kişinin, sevinme yolları seçerdin.Mesela hazır bir seni seviyorum iyiki varsın yazısı olurdu,üstüne adını soyadını falan boş bırakırdın adam doldurur,arkadaşına atardı.Farklı bi alan ama bende böyle bir domain olsa başlardım projeye.

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

verrr .com - esyakutuphanesi .com - birsilgibirkalem .org bu alanda aklıma gelen siteler. İnceleyip daha iyisini yapabilirseniz güzel şeyler çıkabilir. Özellikle esyakutuphanesi 'nin girişim yolculuğunu okursanız, kafanızda bir şeyler belirir.

Teşekkür ederim hocam inceliyorum bu arada aklımdaki sistem bu sitelerden daha farklı daha dikkat çekici olacak açıkçası çok basit gördüm ama yinede hepsi amacını gerçekleştirmekte bakalım artık kısmet diyelim

Ek Olarak:

Bilbaz adlı üyeden alıntı

Hocam bende böyle bir domain olsa,çeşitli e-hediyeler yapardım.Hani hediye yolla sevindir tarzı.Adını soyadını yazardın sevindirceğin kişinin, sevinme yolları seçerdin.Mesela hazır bir seni seviyorum iyiki varsın yazısı olurdu,üstüne adını soyadını falan boş bırakırdın adam doldurur,arkadaşına atardı.Farklı bi alan ama bende böyle bir domain olsa başlardım projeye.

Hocam buda bir fikir evet ama aklımda olan bu değil çok teşekkür ederim yinede ilginize

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)

amatoryus adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim hocam inceliyorum bu arada aklımdaki sistem bu sitelerden daha farklı daha dikkat çekici olacak açıkçası çok basit gördüm ama yinede hepsi amacını gerçekleştirmekte bakalım artık kısmet diyelim

Tabi ki birebir aynısını yapmanızın anlamı yok zaten. Fikir olsun diye yazdım. Bunlardan daha iyisini yapmalısınız.

www.hakancolak.com

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

Tabi ki birebir aynısını yapmanızın anlamı yok zaten. Fikir olsun diye yazdım. Bunlardan daha iyisini yapmalısınız.

Anladım hocam evet fikir açısından iyi oldu gerçekten çok teşekkürler

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
yardım kuruluşlarının en son haberlerini yayınlayabilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al