disparity
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İnsanlara yardım edebilirsiniz aslında, sorunları olan bir post açar sizde yardımcı olursunuz.
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Ben tavsiyeleri okumadım açıkçası vaktim olmadığı için sadece tavsiyede bulunuyorum. Özel hediyeler, özel tasarım ürünler satabilirsiniz. Birilerini sevindir manasında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Arkadaşların dediği desteği almak kolay. Gerçekten ciddi düşünüyorsan. Valilikle görüşüp internet sitesi üstünden hayır kurumu kuracağınızı belirt. Size yasal evraklar vereceklerdir. Bunları sitede yayınladığınız takdirde bir şey olacağını sanmıyorum. Birde sponsor bulabilirsen güzel bir sunumla olur bu iş. Büyük hayır kurumlarıyla görüşmeler sağlayıp onların bir ayağı olabilirsin. Ayrıca hayır kurumunda para alıp veriyorsanız bu gelirlerin bir yüzdesini siz kullanabiliyorsunuz. Bunu da reklam giderlerinde falan kullanabilirsiniz. Şimdiden hayırlısı olması dileğiyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bende böyle bir domain olsa,çeşitli e-hediyeler yapardım.Hani hediye yolla sevindir tarzı.Adını soyadını yazardın sevindirceğin kişinin, sevinme yolları seçerdin.Mesela hazır bir seni seviyorum iyiki varsın yazısı olurdu,üstüne adını soyadını falan boş bırakırdın adam doldurur,arkadaşına atardı.Farklı bi alan ama bende böyle bir domain olsa başlardım projeye.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
yardım kuruluşlarının en son haberlerini yayınlayabilirsiniz.