Umitoloji adlı üyeden alıntı
Öncelikle hocam ya jenerik bir domain bulmanı tavsiye ederim yada seo'ya katkı sağlayacak gerekli kelimeleri içerek bir domain, sonrasında wordpress sistemi senin için ideal olacaktır. Siteyi açmanla birlikte tüm arama motorlarına kayıtla sonrasına istikrarlı olarak hergün konularını aksatmadan gir 1-2 hafta sonra tüm pingleme sitelerine zaman buldukça vakit geçtikçe sitelerini pinglettir. Alexa sitelerine siteni gir alexa için birşeyler yap. En önemlisi özgün içerik girmendir, bununla beraber facebook ve twitter sayfaları aç ve açtığın her konuyu imlettir paylaş. Çevrene haberdar et yaymaya çalış gibi.
Şuan bir wordpress sitesi açtım sinema üzerine 1 ay oldu olacak site hiti 400-500-600 arası değişiyor indexlenme hızı 1 dk alexada büyük düşüşte.
Ek Olarak:
O nasıl bir cevaptır hocam insanların özgüvenlerini kırmayı ne kadar seviyorsunuz, sen blogunda açtığın her teknoloji ürünü yada konu için gidip tek tek araştırma yapıp mı açıyorsun birşey paylaşıyorsun kesinlikle kullanıp içinin temiz olduğunu biliptemi paylaşıyorsun ? hayır eee ? amacınız nedir hala çözemedim sizleri yazık..
Hocam, fikirleriniz için çok çok teşekkürler. Arkadaşada gerekli cevabı vermişsiniz zaten.
sametweb adlı üyeden alıntı
Sunu demek istiyorum. Ahmet Maranki ya da baska birinin kitabindaki sifali bitkiler zilyon tane sitede var. Dolayisiyla var olan birseyi tekrar tekrar vermek mantikli degil.
Benim kisisel bloguma bakarsan ozgun yazilarimdan olustugunu goreceksin. Hepsi bana ozel seylerdir.
Son olarak, her fikir sorana "imleme yap, alexa kas, link kas" demek yerine insanlarin projelerinin rasyonelliginden de bahsetseniz iyi olacak. Burada herkes o dediklerini az cok biliyor. Ama insanlar bazen yapmak istedikleri seyin mantiksizligini goremeyebiliyorlar heyecandan. Ben bunlara isaret etmeye calisiyorum.
Arkadas konu acmis herkese sormus. Ben de tecrubelerime dayali bir yorum yaptim. Yorumum seni baglamaz. Herkesi heveslendirmek zorunda degilim.
Size gelince, tecrübe zamanla kazanılacak birşeydir bırakta bizde kazanalım.
Ayrıca içeriklerimin Ahmet Maranki vs olduğunu nereden çıkardın ? Sen çocukluğundan bu yana yediğin herhangi bir yemek, kahvaltı vs. faydalarını vs benim gibi araştırdınmı hiç ? Evde bilgisyar diye birşey yokken, gidip kütüphanede araştırdınmı ? Ama bu konuya çok büyük ilgim var, hemen hemen çoğunlukla kullanılan bitkilerin hepsinin faydalarını, zararlarını az biraz aklımdan yazabilirim, bilmem anlatabildimmi ? Bu özgün değilde nedir ?
İmzandaki siteye baktımda çok süper bir blogunuz var cidden(!)
@kelimelerbenim Sezer Bey'in şu konusunu incelemenizi öneririm
http://wmaraci.com/forum/blogcular-genel/kotu-blog-icin-yapmaniz-gereken-20-sey-61318.htmlEk Olarak: