-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Yok demedim orda cümle sorunu yaşanmış paytr ve Buypayer gibi
Paywant ve shopier modülü yok demek istedim
Paytr ve buypayerin çoğu sistemde modülü var ama diğerlerinin yok d3mek ittifaktım @Yilmaz70 hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bir çok site var. Ama en güvenilir ve kullanışlı olanı Shopier. Türkiye içerisinden her banka ve kredi kartı ile ödeme alabiliyorsunuz. İşlerm başına %5+0,50 TL kesiyorlar. Api desteği de mevcut. Siteniz Wordpress tabanlı ise eklentileri var, kurup api bilgilerinizi girmeniz yeterli oluyor.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
shopier iyzico nun iyzilink hizmetine benzer bi hizmet veriyor sanalpos vermiyor sanirim
biraz incelemem sonucunda bu kaniya vardim
yaniloyormuyim acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazilim Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%0)
Sopsy %2.5+50 krş kdv dahil 1000 tl de örnek 25.50 tl almaktadir.
Ödemeler Ertesi gün hesabina geçiyor
UnPoo
UnFau Code
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Programmer
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Shopier sisteminde basit sanal pos entegrasyonu vardır. Hazır sistem kullananlar için alternatifleri de bulunmaktadır.
Sopsy sisteminde yine hazır istemler için entegrasyonlar var lakin sanal pos destekleri (özel yazılımlara vb) yoktur. Bunun içinde tabii ki "UrunID" bazlı Shopier sisteminde olduğu gibi sanal pos entegrasyon testleri yapılabilir. Fakat ben görüşme yaptığımda öyle bir desteklerinin olmadıklarını açıkça belirttiler.
Yabancılarda özellikle Skrill'den kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim. Stripe ve Square gayet başarılı. Fakat yabancılarda aldığınız ödeme rezervede kalıyor ve bazı bilgileri eksik alıyorsanız Accountunuz muhtemelen kapatılacaktır. Hele ki Stripe gibi sağlam firmalarda ters ibraz limitiniz %0.75 iken dikkat etmenizde yarar vardır.
Yine yabancılar içerisinde bu iki firmada GooglePay, ApplePay vb gibi kullandırma şansınız yüksek iken taksit olayında sıkıntı yaşayacaksınız. Avrupa ve Amerika gibi bir çok ülke iDEAL sistemi kullandıkları için "paran varsa alışveriş yaparsın yoksa yapamazsınız" mantığı gütmektedirler. Bu yüzden kredi kartının nimetlerinin hepsinden ülkemizde olduğu gibi yararlanamayabilirsiniz.
SEO, Scripts, Danışmanlık ↔ UnFau
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yani woocommerce e ticaret sitesi kurup firma kaydı olmadan shopier ile ödeme alabiliriz .
değil mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.