-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar arkadaşlar ben ambalaj sektöründe faaliyet sürdürüyorum torba imalatı yapıyorum baskılı baskısız kendi çapımda müşteri portföyü oluşturmak istiyorum bunu nasıl başarabilirim doğru adımlarla internet üzerinden siz değerli arkadaşların fikirlerini almak isterim.
İyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
hukukcu
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
öncelikle kaliteli bir web sitesi olsun müşteri,anında ulaşabilsin,avrupa müşterisi ürünün içeriğine çok meraklıdır,ham madde içeriğinden tutunda kullanılan boyaya herşeyi inceler,üretim yeri,24 saatde üretilen miktar,teslimat zamanı vs aklınıza gelebilecek herşey,güney afrika(fransız sömürgeleri) ve araplar çok fazla dikkat etmezler ürün işlerine yarasın yeter tabi istisnalar çıkabilir,yurtdışından müşteri genelde fuarlarda yakalanır,ama biraz piyasa araştırması ile google dan uygun kriterleri belirleyerek reklam çıkabilirsiniz,tabi en önemlisi cevap verebilmek için yabancı dilinizin yeterli olması benim bildiklerim bu kadar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
--------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
hukukcu
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Daha önce yabancı sitelerde seo yapmış güvenilir birini bulmak lazım,bana kalırsa google üzerinden reklam vermek hem çok hızlı olur hemde direkt kitlenizi hedefleyip daha net sonuçlar alırsınız.
--------------