lostyazilim
tr.link

Şirketim İçin Yurt Dışı Ve Yurt İçi Müşteri Nasıl Bulabilirim ?

5 Mesajlar 825 Okunma
acebozum
tr.link

kadocix18 kadocix18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 6 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar arkadaşlar ben ambalaj sektöründe faaliyet sürdürüyorum torba imalatı yapıyorum baskılı baskısız kendi çapımda müşteri portföyü oluşturmak istiyorum bunu nasıl başarabilirim doğru adımlarla internet üzerinden siz değerli arkadaşların fikirlerini almak isterim.
İyi forumlar

elektronikssl
webimgo

mehmetycl mehmetycl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek hukukcu
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 20 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
öncelikle kaliteli bir web sitesi olsun müşteri,anında ulaşabilsin,avrupa müşterisi ürünün içeriğine çok meraklıdır,ham madde içeriğinden tutunda kullanılan boyaya herşeyi inceler,üretim yeri,24 saatde üretilen miktar,teslimat zamanı vs aklınıza gelebilecek herşey,güney afrika(fransız sömürgeleri) ve araplar çok fazla dikkat etmezler ürün işlerine yarasın yeter tabi istisnalar çıkabilir,yurtdışından müşteri genelde fuarlarda yakalanır,ama biraz piyasa araştırması ile google dan uygun kriterleri belirleyerek reklam çıkabilirsiniz,tabi en önemlisi cevap verebilmek için yabancı dilinizin yeterli olması benim bildiklerim bu kadar...
kadocix18

kişi bu mesajı beğendi.

--------------

kadocix18 kadocix18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 6 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

mehmetycl adlı üyeden alıntı

öncelikle kaliteli bir web sitesi olsun müşteri,anında ulaşabilsin,avrupa müşterisi ürünün içeriğine çok meraklıdır,ham madde içeriğinden tutunda kullanılan boyaya herşeyi inceler,üretim yeri,24 saatde üretilen miktar,teslimat zamanı vs aklınıza gelebilecek herşey,güney afrika(fransız sömürgeleri) ve araplar çok fazla dikkat etmezler ürün işlerine yarasın yeter tabi istisnalar çıkabilir,yurtdışından müşteri genelde fuarlarda yakalanır,ama biraz piyasa araştırması ile google dan uygun kriterleri belirleyerek reklam çıkabilirsiniz,tabi en önemlisi cevap verebilmek için yabancı dilinizin yeterli olması benim bildiklerim bu kadar...

Nacizane tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim peki yurtdışında google searchta üst sıralarda çıkabilmek için seo konusunda nasıl bir yol izleyebilirim ?

mehmetycl mehmetycl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek hukukcu
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 20 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
Daha önce yabancı sitelerde seo yapmış güvenilir birini bulmak lazım,bana kalırsa google üzerinden reklam vermek hem çok hızlı olur hemde direkt kitlenizi hedefleyip daha net sonuçlar alırsınız.

--------------
wmaraci
wmaraci

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)

mehmetycl adlı üyeden alıntı

Arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum, kendimi pazarlamak gibi olmasın ama; sosyal medyayı da boş geçmemenizi tavsiye ederim :)
mehmetycl

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al