-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
L** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba, yaz tatili dolayısıyla ve daha önceden aktif ilerleyen uzun süreli bir internet sitem olmamıştı. Ekonomik açıdan şu an iyi olduğumdan dolayı bir internet sitesi açmak istiyorum. Ne gibi bir site açmamı önerirsiniz? Kazanç sağlamasını isterim ama gözüm o kadar yükseklerde değil. Sadece ilerlesin, o'dur isteğim.
Hayırlı sahurlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hangi konuda iyiysen o konuda aç. Çok kazandıran bir sektör bulsan fakat o sektöre ilgin yoksa iki gün sonra sıkılıp bırakacaksın ve 1 kuruş kazanamayacaksın. Fakat az kazandıran ancak ilgi alanında olan bir sektöre girersen ilgilendiğinden ilk sıraya gelecek ve para kazanabileceksin.
Bundan dolayı bilmediği yapma, bildiğini ise en kaliteli şekilde yap demiş bendeniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siz ne açmak istiyorsunuz 1 hafta boyunca düşünün plan program çizin öyle ilerleyin ben imzamdaki siteyi yönetiyorum haber giriyorum arada her akşam 10khits.com'dan hit basıyorum ordan para kazanıyorum(Propeller ads) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genel olarak çoğu kişi tecrübeli bilgi sahibi olduğun konular hakkında blog açmanı önerir. Tabi ki bu da bir seçenek olabilir. Fakat bunun dışında ilgi duyduğun, merak ettiğin veya kendini geliştirmek istediğin bir alana yönelik blog açabilirsin. Kişiye göre değişebilir ama böylesi blog tutkunu daha da artırabilir ve sıkılmazsın diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
L** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aslında aklımda internetten para kazanmayla ilgili bir site açmak var. Sizce rağbet görür mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Paranikazan.com boşta aklında öyle bir site varsa ben alacaktim vazgeçtim bırakıyorum web islerini
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
30575
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlarında dediği gibi bilgi birikiminiz olan bir konuda site açmanız daha uygun olur. Zira taşıma su ile değirmen dönmez. Bilgi birikiminizin olmadığı konuda site açmak sizi sadece yorar.