DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar iş yerimde mesai saatleri içerisinde bir çok siteye giremiyor, youtube vs gibi müzik dinleyeceğim diye telefonu şarjdan çıkaramıyoruz. bende bir çözüm düşündüm de ama nasıl yaparım,
öğle arası ve sabah saatlerinde blogspot uzantılı siteye girebiliyorum, yada şuan buraya girebildiğim gibi
Bir blogspot açsam, siteye girdiğimde direkmen kendi bilgisayarıma bağlansa, girişi de kendime özel yaparım, güvenlik açığı da oluşmaz diye düşündüm,
Böyle bir şey yapılabilinir mi?
Bu olmaz ise Domain hosting te alabilirim gerekirse ama girişi şifreli yapmalıyım domain olursa, facebook, youtube, film siteleri gibi sitelere gireceğim için hosting ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum.
Sizce ne yapılabilir ?
Not: Uzaktan bağlantı ile kendi bilgisayarıma, yada herhangi bir yere bağlanamam, izin verilen ip adresleri dışında çıkış yapılamıyor, Team Wiever ve türevi programları kuramıyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kamu personeli iseniz bulaşmayın derim.
Çünkü ben 100 kişilik bir şirkette paket izlemesi yapıyorsam kamu kuruluşunda çalışan meslektaşlarım hayli hayli yapıyordur.
Eğer işe girişte elektronik eşya yada bilgisayar kullanımı ile ilgili bir sözleşme imzaladıysanız maddelerini iyi okuyun. Oluşabilecek bir hatadan bile sorumlu tutulursunuz.
Not : Bağlantı konusunda bilgim yok :)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mesleğimin yazdığını unutmuşum :) ama çok sıkıcı ya en azından youtube olsa yani bi çözümü olabileceğini düşünüyorum, herhangi bir hata meydana geleceğini sanmıyorum, sadece biryere bağlandığı için veri aktarımı artacaktır :)
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SSH tünelleme denediniz mi?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sistemimiz çok farklı bunu yaparsam, kendi işimi yapamam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Modemlerin NAT özelliklerini araştırın ve bilgisayarınız ana kartınız desteklerse bilgisayarınızı uzaktan açabilirsiniz.
Modemin Nat özelliğini modem arayüzünden
Anakartın uzaktan açılabilmesini sağlamayıda bios üzerinden gerekli ayarları yaparak sağlayabiliyorsunuz.
Daha detaylı bilgi vermek isterdim ama 7-8 sene önce yapmıştım.
Ayar detaylarını hatırlayamıyorum.
İyi çalışmalar.