-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Site mi açsam yoksa Youtube kanalı mı kursam karar veremedim hangisinden daha fazla hit alırım veya hangisinden daha çok kazanırım :confused:
Questom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Senin elinden ne geliyorsa onu yapmalısın daha sonra büyük hayâl kırıklığına uğruyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sosyal cevren iyise kanal aç iyi değilse site aç
Flow
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aklımda güzel bir forum projesi var, güzel sonuçlar edinebileceğimiz bir projedir :) Teklifimi geri çevirmeyin, skypemden ulaşırsanız ilgili konuyu uzun uzun konuşuruz.
flowmachine34
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam youtubede başarı sağlamak biraz kolay ve herkez yapabilir ama vidolarınız kaliteli olacak örneğğin oyun vidoları iste çıkan oyunu ilk siz oynayacaksınız haber videosumu hemen siz yayınlayıacaksınız gibisi ben şuan sitem olmasa youtube kanalı açardım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Her ikiside
Fakat YouTube işinde sabir ve yetenek önemli zannimca.Tabi seçeneğimiz icerikde önemli simdilerde önüne gelen oyun kanalı olmuş bunların içinde gerçekten kendini sevdirmis basarili olan insan sayisi bi elin parmaklar ini geçmez.Ekipmaniniz sağlamsa ve kendinize guveniyorsanız ben bu isi basaririm farkliyim diyorsanız bir örnek verebilirim ev_yapimi adında YouTube de mevcut bir kanal var bu siralar popüler olan deney,nasıl yapılır videolarıyla ilgileniyorlardı.Çok kısa süre içerisinde 8bin 9bin aboneye ulastilar ne kadar kazanırlar bilemem ama bu işte gerçekten sabır önemli diye düşünüyorum.İlk videoları 6 ay önce biraz reklamini yapmis gibi oldum ama bunun gibi örnekler mevcut eğer YouTube kanali acip sosyal medyayi aktif kullanirsaniz hem siteniz üzerinden hemde youtube üzerinden verdiğiniz emeğin karsiligini alirsiniz diye düşünüyorum.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad