Merhaba Wmaracı okurları kafama takılan bir sorudan dolayı sizlere danışayım dedim. İlk olarak benim bir sitem var ve sitem yavaş da olsa biraz biraz hiti artıyor. Ne kadar derseniz günlük 100 ve yakını... 1 aylık site ve adsensesi de var günde de 50 KRS-1Tl alıyorum. Genelde site işlerinde iyiyim fakat düşündüm ki forum açsam daha mı yararı olur adsense için ama forum bilgim hiç yok. Sizce ne yapmalıyım ki hitim olup adsense den günlük 5 ve yakını Tl kazanyım yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Şimdilik hayır en azından topluluğu çekecek yani you tube, yada webmaster düşünüyorum. Ama acaba Plastik Kafa mı daha kolay tutar. Forum açması mı kolay tutar?
Şimdilik hayır en azından topluluğu çekecek yani you tube, yada webmaster düşünüyorum. Ama acaba Plastik Kafa mı daha kolay tutar. Forum açması mı kolay tutar?
size verebileceğim tek tavsiye forum işine tek başınıza girmeyin. ben öncelerden denemiştim oyun indirme film indirme forumu. tek başıma bir ayda 200-300 konu açmıştım yinede günlük 15-20 kişi giriyordu. onca vaktime emeğime yazık olmuştu. tek başınıza ve reklamsız yapmayın.