yazın bir site kurmak istiyorum ve hazırlıklara girişmeden önce sizlerin de tavsiyelerini almak istiyorum. bir site kuracağım ve bu sitede kendi yaptığım site tasarımlarını satacağım 5$-15$ arası. tabi ayrıca kişiye özel site tasarımı ve logo tasarımı da yapmayı düşünüyorum. daha sonrasındaysa küçük bir sitemin tasarımını bozmayacak reklam bölümü koyarak da geliri yükseltmek istiyorum. sizce böyle bir site tutabilir mi? kısa vadeli tutmayacağını biliyorum sonuçta 2-3 ayda ne yapılabiliri ama uzun vadede görüşlerinize ihtiyacım var. duruma göre işe girişeceğim. şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Ek Olarak: fikirlerinizi bekliyorum hala, ayrıca siteyi kurmadan önce bir blog kurup bu blogu geliştirdikten sonra e-satışa geçip kendi tasarımlarımı pazarlarsam daha iyi olacağını düşünmeye başladım. sizce bir şeyler olabilir mi?

Ek Olarak: fikir belirten olmamış. hala önerilerinizi bekliyorum. ayrıca ilk olarak bir blog açıp daha sonra satış işlerine girmek istiyorum. blog da html, php, js ve css üzerine bir webmaster sitesi olacak. sizce nasıl olur neler yapmam gerekir. cevaplarınızı bekliyorum.