lostyazilim
tr.link

.SİTE uzantısı için düşünceleriniz

4 Mesajlar 3.783 Okunma
lstbozum
tr.link

hayatim53 hayatim53 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek insan tamiri ediyor
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 22 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar .SİTE uzantısı kısa bir zaman önce yayınlandı bir çok jenerik alan adı kayıt edildi edilmeyende var büyük iğtimalle sizin fikirleriniz düşünceleriniz nedir bu uzantısı için geleceği olurmu iş yaparmı teşekkürler

wmaraci
reklam

mwt mwt RadKod-İzmir Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 124 / 150
  • Ticaret 50, (%96)
bence yapmaz çok saçma ve ağza uymuyor da, düşünsene benim sitem var diyosun adını söle adim.site ye gir; tamam ismini söle adimm.sitee felan olur galiba ismi bu

hayatim53 hayatim53 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek insan tamiri ediyor
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 22 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
hocam şu şekildede bakmak lazım kolay.site ucuz.site şuan popüler bir yerde bir kaç da jenerik domain boşta

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Her üründe olduğu gibi sitelerde de markalaşma süreci var. Bir site söylene söylene, yazıla yazıla, tıklana tıklana yayılarak zaman dahilinde markalaşır. Bu süreç uzun bir zaman alır. Daha sonra kendince zeki (!) kişiler başkasının markasından rant sağlamaya calışır. Ama atı alan üsküdarı geçmiştir. Geç kalanlar ancak önce o alan adını alanların nam ve hesabına çalışır. Acizane 9 yıldır www.haber58.com u yönetiyoruz. Sitemiz şimdi www.haber58.com olarak değil de haber58 olarak anılıyor. İşte bu markalaşma sürecinin bir göstergesi ... Simdiye kadar o kadar portalımızı andıran domain aldılarki kimse tutturamadı. Sadece bizim reklamımızı yaptılar. Hatta aynı adresin sonu tr olanını aldılar yine tutmadı. Son günlerde .co alan adı ile ICANN bilinçsiz girişimcilerin sayesinde epey bir işlem hacmi yaptı. sahibinden.com yerine sahibinden.co aynı olurmu. Beyler akıllı olur. Eski alan adlarını alın yoksa küçük sermaye ile birilerine yem olmayın. Benim bildiğim bu ...

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al