mixoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Barmen
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba, sitemizde bulunan her makalede 3-4 tane dış link var ve sitede yüzlerce makale var yani binlerce dış link olacak.
Bu kötü bir şey mi? Şöyle söylerim bir bakıma tanıtım sitesi ve her tanıtımda linkler olunca site kötüye mi gider?
mixoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Barmen
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu düşündük elbette ama olmaz, zira tanıtım yazılarında linkler backlink olarak gitmeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
aşırı dofollow çıkış olması, spam riskini doğurur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Makalelerin kelime sayısı, makalelerin özgünlüğü, dışarıya verilen linklerin dofollow yada nofollow olması, o dışarıya verilen linklerin kalitesi gibi bir çok etken var. Ama bana kalırsa 3-4 fazla gibi, tabi siteyi görmeden bir şey diyemem.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
mixoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Barmen
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yüzlerce sosyal imleme sitesi var ve hiçbir spam değil, yani arkadaşlar bunu nasıl hallediyorlar. Bir bakıma sosyal imleme sitesi gibi düşünün ama çalışma mantığı tanıtmlar yayımlamak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
mixoloji O tarz sitelerde mutlaka bunun bir tanıtım olduğu bir şekilde belirtiliyor. Google botları bunları anlayabilecek kapasitede zaten. Bunları reklam olarak algılıyor. O yüzden spam konusunda sıkıntı çıkarmıyor. Ama bu o sitelerden alınan backlinklerin kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. O tarz sitelerin %90-95'i değersiz siteler zaten.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.