-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şimdi bir blog sitesi ile bir e ticaret sitesinin seo işlemi aynı olamaz diye düşünüyorum. Yani blog sitesinde mutlak olarak makale yazmamız gerek ama e ticaret için makale yazılmayacagını düşünüyorum. Tabi seo deyince bu işlemler sadece makaleden ibaret degil makale seçenegini sadece örnek verdim. Bu konuda bilgili arkadaşlardan aydınlatma bekliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
site seocu kaynıyor, ancak kolay kolay kimsenin detaylı olarak gelip cevap vereceğini hiç sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E ticaret sitelerine de seo yazısı vardır. Bazı sitelerde Kategorilerin altında bazılarında üste kutu içinde yazıyorlar genellikle. Eğer kategorisinde seo yazısı görmediğiniz site varsa ya önem vermiyorlar yada kullanılan e ticaret yazılımı buna müsade etmiyor olabilir. Özel yazılım kullanılan sitelerde vardır mutlaka. Kategorileri seo yazıları ile güçlendirmek iyi oluyor. Sorduğunuz makale konusunda cevap vermeye çalıştım. Sağlıcakla kalın.
Google Yerel Arama Kelimelerine Göre Sitenizi Hazırlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ilk olarak panelden text arelar ile oluşturduğun kategori vs icin meta etiketlerini felan elle girersin
Sonra yazilarin bilgilerini etiketlerden otomatik cektirirsin boylece botlar sitenizi daha hizli tarar ama tam olarak seo ayarlayı nasil r derseniz kapsamli arastirma sonucu bilgi bulursunuz veyada olcaksa adam gibi olsun deyip isin erbabından yardım alırsinız ama o kisi ben degilim seo isi yetenek ister
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benzer bi konuyu ben actim 1 kisi cevapladı. Daha gecen gun ***a artik ise yaramaz seklinde yaklasiyorlardi burda da birsuru insan var illa mesaj atip sormam gerekiyor cevap almak icin.
Kibirlenmiyorum lütfen yanlis anlasilmasin, insanlarin bilmedigi konularda yardim ediyorum, benim takıldığım noktalarda zorla cevap alinca ben de kimseye yardim etmek istemiyorum artik
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://sibergelecek.blogspot.com