-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci,Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani hazır scripte para dökmek yerine bu iş için script alan 100 tane adam birleşip kocaman bi iş yapmalı bence. Bide biraz reklam kokuyor hazır script atıp bakarmısınız demek çünkü oto arabam yazıp emlak kısmının filan var olması. Onları düzenleyip elden geçirirseniz daha verimli ve amacına uygun olacağını düşünüyorum. İşiniz zor otomotiv sektöründe sayısız kurumsal firma var. Hevesinizin kursağınızda kalmaması dileğiyle.. İyi çalışmalar
1 kişi bu mesajı beğendi.
otoarabam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Reklam kokuyor derken asla reklam yapma peşinde değilim sadece domain ve Script hakkında goruslerinizi öğrenmek istedim emlak ve diğer kategorileri kaldırmayı bende düşündüm fakat index almamda yardımcı olur diye de düşündüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci,Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hazır scripti attığınız için reklam koktuğunu söyledim. Çünkü incelememiz istediğimiz şeyleri yıllardır görüyoruz sizi kötüleme bağlamında telaffuz etmedim yanlış anlamayın neticede bir forum reklam yapmak isteyende bir şekilde yapacak topiclerde :) İndex almak için farklı yollara başvurmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü site otoarabam ama emlak var alışveriş var. Tezatlık kullanıcı açısından ters yorumlanabilir. Tabi bu benim naçizane fikrim.
otoarabam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Pm gönderdim o script için goruslerinizi almak isterim ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en kısa sürede ssl sertifikanı al derim google açıkladı ssl sertifikası olan siteleri seviyorum diye :) İnşAllah tutar.
otoarabam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ssl alacağım evet ama hosting firmami değişmeyi dusunuyorum sabit ıp ve ssl en kısa zamanda alınacak gorusleriniz için çok tesekkur ederim
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Konunun Yanlış yere açıldığını bildirmek isterim :) Lütfen konu açarken konuyu doğru kategoriye açalım
1 kişi bu mesajı beğendi.