lostyazilim
tr.link

Sitemde Çekiliş Yapacaktım Ama...

23 Mesajlar 2.348 Okunma
lstbozum
tr.link

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Hiç bir şey olmaz. :)

wmaraci
reklam

mertekin34 mertekin34 Beşiktaş Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Fotoğrafçı, Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 98 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
1-) He yani 10 kişi bonzai kalbe, beyne yararlıdır 3 kişi yararlı değildir dese oy çokluğuna göre kullanacaksın galiba ki "Hocam 1 kişi yapma 5 kişi yap diyo." sözünden bu anlaşılıyor.

2-) Ben senin konu açmana bir şey demedim, istediğin kadar aç banane ama madem kararını peşinen vermişsin daha bize niye sorup da forumda başlık kalabalığı yapıyorsun. Senin konun yüzünden belki de önemli sorunu olan adamın konusu alta düştü.

3-) "Bak gördün mü seni dinlemedim kendi istediğimi yaptım." Bu kelimeyi kafan güzel yazdın galiba neyin tribi bu? Yardım et diye konu açıyorsunuz yorum yapıyoruz, istediğimi yaptım oluyor suçlu biziz. Neyse kardeş sen sorununu çözdüğüne göre lafı uzatmaya gerek yok, konu çözüldüğüne göre konu kilitlebilir sanırım. Haydi selametle...

Okanisli Okanisli sosyallist.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

mertekin34 adlı üyeden alıntı

1-) He yani 10 kişi bonzai kalbe, beyne yararlıdır 3 kişi yararlı değildir dese oy çokluğuna göre kullanacaksın galiba ki "Hocam 1 kişi yapma 5 kişi yap diyo." sözünden bu anlaşılıyor.

2-) Ben senin konu açmana bir şey demedim, istediğin kadar aç banane ama madem kararını peşinen vermişsin daha bize niye sorup da forumda başlık kalabalığı yapıyorsun. Senin konun yüzünden belki de önemli sorunu olan adamın konusu alta düştü.

3-) "Bak gördün mü seni dinlemedim kendi istediğimi yaptım." Bu kelimeyi kafan güzel yazdın galiba neyin tribi bu? Yardım et diye konu açıyorsunuz yorum yapıyoruz, istediğimi yaptım oluyor suçlu biziz. Neyse kardeş sen sorununu çözdüğüne göre lafı uzatmaya gerek yok, konu çözüldüğüne göre konu kilitlebilir sanırım. Haydi selametle...

Sana söyleyecek çok şeyim var aslında ama okuyanlar anlar konuyu ;) KONU KİLİT LÜTFEN.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al