-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar blogumdaki eksiklikleri bana söylermisiniz hem çözmemde yardımcı olursunuz hemde iyi bir yere gelebiliriz haydi web sitem aşağıda girin gördüğünüz eksiklikleri bana söyleyin bende düzeltmeye çalışayım.
www.genckasif.comEk Olarak: Kimseden cevap yok mu ?
Teknodünya.com | Teknoloji Gezegeni
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sanki yazının başlıkları ilgimi çekmediler, yani başlıkları göremedim ilk bakışta. zorlandım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlıklar çok küçük. Başlıkları öyle görür görmez siteden çıkma isteği uyandırdı bende.
Yazılarına "devamını oku" eklersen iyi olur. Böylece yazıların altındaki paylaş ikonları görünmez. Yazıların içerisinde resim kullan. Her yazının içindeki resmi aynı boyutta tut ki göze güzel görünsün. Şimdilik ilk dikkatimi çekenler bunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öneri için sağolun düzeltilecek yakın zamanda evet devam edelim...
Ek Olarak:
NuCLeuS adlı üyeden alıntı
Başlıklar çok küçük. Başlıkları öyle görür görmez siteden çıkma isteği uyandırdı bende.
Yazılarına "devamını oku" eklersen iyi olur. Böylece yazıların altındaki paylaş ikonları görünmez. Yazıların içerisinde resim kullan. Her yazının içindeki resmi aynı boyutta tut ki göze güzel görünsün. Şimdilik ilk dikkatimi çekenler bunlar.
Teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım en yakın zamanda
Ek Olarak: Sitemin Temasını değiştirmelimiyim sizce ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benim kişisel görüşüm böyle başlığının olduğu yer çok fazla büyük arka planı yani kategoriler yazıyor ya altında falan bu tarz büyük şeyler hoşuma pek gitmiyor. mesela sağ tarafta menülerinde Reklam Kategoriler falan diyor onlarda çok kalın. yani ben olsam bu temayı kullanmazdım yada düzenlerdim. tabi ben olsaydım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tamam tema önerisi alayım o zaman
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kemalcan adlı üyeden alıntı
öncelikle benim gözüme çarpan birşey var ama yanlış anlamanı istemem her insanın zevki farklı ama genel olarak şöle sıralaya bilirim ;
- Üst menüde Anasayfa / Hakkımda / İletişim kısmının fontlarında sorun var birbirine girmiş. Daha düzgün anlaşılabilir bir font kullanmanı tavsiye ederim.
- Paylaş butonlarını anasayfadan kaldır çok fazla link çıkışı oluyor.
- Yazı detaylardaki gri renkdeki yazılar çok mu gri yani beyaz tonun arkasına o kadar gri biraz gözümü yordu.
- Sidebarda "Blogdaşlar" altında listelenen arkadaş listesinin li css i yok galiba onlarında başlarına yıldız koyaydın diğerleri gibi.
- Siteni kasan bişi var ya bennim internetimde sorun var yada footer'da bişiler var çok geç geliyor yada sidebar.php nin altındada bişi olabiilr. çooo yavaş.
- Çokmu yazarın var yoksa zevk mi sidebarda "Yönetim Paneli" kaldırabilirsin wordpress linki zaten footerde var rss bağlantılarınıda güzel bir logoyla headerde sağ kısma yerleştirebilirsin?
Bu kadar :)
Sağol dostum önerilerin benim için değerli halledeceğim bunları tema önerin var mı acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
öyle diyorsunda güzel bir tema istiyorum renkleri açık olsun v.s seninki gibi olabilir