zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar imzamdaki sitem şuan 250+ yazı var geneli özgün yazmaya çalışıyoruz. Google ilk başvurumda yetersiz içerik dedi ve tasarımda kötü sanırsam yazı sayısı +750 de tekrar başvurmayı düşünüyorum ve tema konusunda nasıl bir yol izlemeliyim sade olduğu için daha iyi olur diye düşünmüştüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
temanın sadeliği güzel bence ama birşeylerin eksik olduğunun seninde dikkatini çekmiş olması güzel. ne bilim yazıları büyütebileceğin bi eklenti kullanabilir, çıktı alınması içinde aynı sekilde. yazıların özgün olması sitenin kalitesini arttırır elbet fakat ne bilim sağına soluna renk katmakta fayda var, dediğim gibi sadeliği güzel ama çokda basite kaçmış ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba, bir iki ufak öneride benden olsun;
Sitenin menüsünü biraz daha görünür yapabilirsin, ayrıca siteye mutlaka en az 3 kategori ekle... Yine sitenin sidebar kısmının en üstüne sosyal medya ikonları koyabilirsin..
Birde tabi ki yazıya resim eklemen gerekiyor... Bunu bir çok kez yaşadım. Resimli yazının index hızı ile resimsizin hızı bir olmuyor... Benden bu kadar kolay gelsin iyi çalışmalar..
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kisacanedir .com olarak değil de subdomainle daha güzel olur . Belirli kategorilerde subdomain açılabilir. kuantum.kisacanedir.com gibi.
Tasarıma gelince, menü rengini değiştirin ve bir logo yapın bence.
http://bit.ly/1dY0Cf6