Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Herkese merhaba. Bu soruyu defalarca sormuştum. Fakat bu soruşum anket şeklinde olmuştu. Bu sefer sizden yorumlarınızı almak istiyorum. Adsoyad.com şeklinde siteye sahibim. Sizce sitemi ne olarak devam ettirmeliyim? Şuan da kişisel blog fakat yazı yazmakta zorlanıyorum. Eğer kişisel blog derseniz nasıl yazılar yazabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Günlük yap bence. Ben kişisel bir site açarsam bırakırım diğer konuları o gün ne yazmak istiyorsam onu yazarım.
Birine sinir mi oldum ya da biri bana hediye mi aldı? Bunun gibi konular.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Önemli olan sizin ne yapmak istediğiniz. Hangi alanda başarılı olduğunuz. Yani neler biliyorsunuz neye meyillisiniz. Bu soruların cevabını yalnızca siz verebilirsiniz :)
Ama illa bir öneri yapmam gerekirse; isim soyisim alan adı mantığı bence kişisel blog şeklindedir. Günlük diye bir kategori bulundurursunuz elbette. Ama güncel konular ve bilgi vermeye yönelik olmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
kapat bence bir hevesle alınıyor adsoyadlar başka hiçbir işe yaramıyor.
Sen nesin? aşçı mı? yemek tarifi ver!
Kırtasiyeci misin? biri bir kırtasiye dükkanı yap sitede...
yani ne iş yapıyorsan o bağlamda bişeyler yap! yap ki birilerini gerçekten bildiğin bir alanda bilgilendir ve yayınlarını paylaşırken sen de bişeyler öğren, geliş... yoksa güncel blog çok ama face varken kimse blog okumuyor zaten maalesef
Iff sıkıldım.