-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba,
Herkes 1 gününü ele alarak sabahtan akşama kadar sitesiyle nasıl uğraşıyor,sitesinde neler yapıyor yazabilir mi? Hem bize hemde yeni başlayanlara yardımcı oluruz.
(Örnek vermek gerekirse : Şu alanda sitem var,Günde şu kadar konu eklerim,konularımda mutlaka şunlara dikkat ederim,şu sitelere imleme yaparım,şu sitelerden backlink alırım,şu sitelerde araştırma yaparım sitem için..vb)
Edit:Bende yazıcam.
dokaliko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Çapulcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 kişisel bir de teknoloji ve webmaster konuları ile ilgili sitem var.Günde 1 konuyu yeterli görüyorum.Kişiselimi yeni açtım kaç konu gireceğimi pek bilmiyorum :) .Ziyaretçilerimin yorumlarına, yazının okunma sayısınıa, düzenine dikkat ederim.Backlink olarak banner değişim ağı ile ilgileniyorum.Wmaracında sitelerim için dolaşıyorum.Kod sitelerinde ve wp ile ilgili sitelerde çoğunluk ile dolaşıyorum.Bu kadar.. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gün içerisinde kendi işlerimi hallediyorum. Bu sırada kullandığım her türlü tasarım materyalini, özellikle takipçilerim işine yarayabilecek olanları bloga yazıyorum.
Tabii günceli takip etmek ve güncel üzerine birkaç satır karalamak için birçok siteyi takip etmem gerekiyor.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
sınav sitem var.İmzadaki site. Sabah kalkınca meb.gov.tr ösym'nin sitelerini ziyaret ediyorum sınav duyuruları hakkında yazılar yazıyorum.Özgün yazı yazdığım için biraz sıkıcı ama çok yararlı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. Sabahleyin kalktığımda ilk iş siteye girip olağanüstü bir durum var mı yok mu ona bakar ve gerekli müdahaleleri yaparım.
2. Varsa yeni üyelikler ve yeni açılan konular inceleyip onaylar ya da silerim.
3. Anasayfa düzenini kontrol eder ve gerekli müdahaleleri yaparım.
4. O güne özel doğum günü, bayram, hastane yatışı gibi olaylar varsa konularını açarım.
5. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere ftp yedeği alırım.
6. ftp yedeği zaten pcde mevcut. Değişen ya da yeni eklenen dosyalar olursa anında pcye indiririm.
7. Yerli ve yabancı kaynaklarda spina bifida ile ilgili yeni gelişmeler varsa inceler gerekli gördüklerimi siteye eklerim.
8. Yeni açılmış konuları ve konulara bırakılmış iletileri inceler, gerekli gördüklerime cevaplar yazarım.
9. Site alt yapısı ile ilgili olarak yeni güncellemeleri ve modifikasyonları muntazam kontrol eder, gerekli gördüğüm değişiklikleri yaparım.
10. Görselliğe ve aranan bilgiye ulaşımda kolaylığa önem verdiğim için bu anlamda her geçen gün daha iyisi için çaba sarfederim.
11. Site üyeleri arasında sosyal ilişkilerin geliştirilmesinde aktif rol oynarım.
12. Aynı alanda hizmet veren yerli ve yabancı rakip siteleri takip eder ve her zaman onlardan daha iyi olmak özel çaba sarfeder ve bunda başarılı olurum.
13. Sosyal medyada site içeriği ile ilgili olan paylaşımları takip eder gerektiğinde ben de paylaşımlarda bulunur, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya gayret ederim.
14. Sitemizin ana konusu olan spina bifida ve hidrosefali hastalıkları hakkında doktor olmama rağmen bir hasta ve hasta yakını olarak yeterli bilgi ve tecrübeye sahibim ve her geçen gün bilgilerimi pekiştirme gayreti içerisinde olup gerektiğinde bu bilgi ve tecrübeleri sitemde aktif ve etkili olarak kullanarak bu konularda otorite sahibi olduğumu site üyelerine ve ziyaretçilerine hissettiririm. Bence işin en can alıcı ve püf noktası burası.
15. Hosting ve reklam sponsorlarımın sitemizden beklentilerini dikkate alırım.
16. Alıntı çalıntı konular yok denecek kadar olup konularımız %99 özgündür.
17. xhtml hatası bırakmamaya özen gösteririm.
Bu maddeleri artırmak mümkn. Bu çalışma temposuyla sitemden yıllık 2700 - 3000 TL civarinda reklem geliri elde etmekte ve spina bifida ve hidrosefali hastalıklarından muzdarip ailelerden çok hayır duası almakta ve saygı görmekteyim.
2 kişi bu mesajı beğendi.