Merhaba dostlar, bir wordperss forumu kurdum, ve forum kisa surede guzel yerlere geldi, periyodik olarak hergun alexa si dusuyor ve 50 gunluk site pr 1 aldi.
Konuya geciyorum:
www.wpfrm.com a once uye olun ve ilgili kategorilere post atin, postlar sizlerin sitenizdeki konular olsun. ve yazdiginiz konunuzun en altinda kaynak belirterek kendi sitenizde olan konunun linkini verin, boylellikle hem wpfrm.com wordpress forumu sitesine ve wordpress sevenlere katkida bulunmus olursunuz, hemde sitenize backlink ve ziyaretci kazanirsiniz.
ayrica, site yeni oldugu icin gercekten gonullu wordpress site sahiplerinin paylasimlarini bekliyorum.
site cok yeni oldugu icin tanitim ve backlink, link takas islemleri yapilmamistir, ilerki zamanda yuklu bir butceyle reklam, backlink, tanitim yazisi gibi calismalari yapacagim.
www.wpfrm.com gunde bir konu acsaniz bile yeterlidir, buda 3 dakikanizi almaz, konularin altina mutlaka sitenizdeki konunun linkini yazmayi unutmayin.
not:
cepten yadigim icin turkce karekter kullanmadim, simdiden destek verenlere tesekkurlerimi sunuyorum.