Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar, elimde webmaster.ist domaini mevcut. Bu ismi bir şekilde değerlendirmek istiyorum ama karar veremiyorum.
Siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz?
Blog, forum, vb. dışında benim aklıma gelen Wikipedia tarzı bir kütüphane oluşturmak geldi ama onda da ne kadar kullanılır kararsız kaldım.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
wm lere yönelik bir çalışma yapmayı düşünüyorsundur başka da bir şey çıkmaz zaten bu domainden. çok zor kısıtlı bir hedef kitlen ve hedefindeki herkesin bu alanda sayfası olacak.
1- yazılım ya da wm hizmeti veriyorsan kendi hizmetlerini tanıtan bir sayfa olabilir. domainden kazanmazsın hizmetlerinden kazanırsın.
2- kim ne verirse satarsın. harcayacağın efor kazanma olasılığından fazla gibi geldi.
3- wiki kütüphanesi hobi olarak güzel fikir. benim inancım hobi olarak başlanan işler kazançlı sonlanabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
özel herkesin giremeyeceği premium bir webmaster ağı oluşturabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
webrazzi gibi istanbulda etkinlikler düzenleyebilirsin. Mesela bir konu üzerinde konuşulabilir. vb. gibi bir çok şey
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
istanbul webmasterler grubu olustururdum her ay bir cafede toplanip sunumlar yapardim ve yerel medyanin dikkatini cekerdim . tabi bunlari yapabilmek icin unlu bir site sahibi olmam gerekiyor :)
GAZİANTEP