-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 3 ay önce bi hevesle forum açtım, gayet güzel hitide var aslında. Günlük 1000k civarı hit geliyor siteye, fakat arkadaşın aklına uydum gittik deep webdir kıldır tüydür gibi saçma sapan içerikle kurduk. Kısacası gelen bakıyor çıkıyor gibi. Bundan önce birkaç sefer daha forum kurdum bu sefer bunlar illegal yapılı değil, gayet genel bi platform'du. Günlük 1000k hiti olmasa bile 200,300 hiti anca vardı ama kısacası kaliteli bir hitti. Şunu sormak istiyorum, oyun forumu açsam hile paylaşımı falan olsa millet neden benim forumuma gelsin? bu kategoride 100lerce forum var. Genel paylaşım forumu olsun diyelim neden benim forumuma gelsinler? binlerce forum var. Fakat benim anladığım tek mevzu forum kurmak. Sizce ne tür projeler geliştirilirse bi forum tutar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Allah rahmet eylesin kardeş
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Boş yapıp tadımı kaçırma bence insan gibi soru sordum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
İnsan gibi cevap aldın sende kısa ve net bir cevap uzun uzun anlatılacak kadar önemli bir konu degil
2 kişi bu mesajı beğendi.
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgü içerikli kastımda buydu zaten. Projene tersten bakıyorsun. Öncelikle Forum ne üzerine olacak? Bilişim?, Webmaster?, Oyun, Torrent, Film, Program v.s v.s ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Hedefini belirlemeden yola mı çıktın ? Önce bir hedefin olsun tamamen onun üstüne ilerle.Başarılı olursun tutmaz diye birşey yok vakti geçti diye birşey yok.Biraz farklılık yeterli olabilir.Nasıl olsa ekibinde varmış tecrübende :)
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle ufak bir hatayı düzelteyim rahat edeme yoksa :D
1000k hit demek 1.000.000(1 milyon) hit demek. (k) terimi x1000 anlamına geliyor zaten aynı araçlardaki devir saati gibi devir 2 yi gösteriyor ama o aslında 2x1000= 2000 devir/dakika anlamına geliyor.
Şimdi asıl soruya gelirsek forumlar ölmez kolay kolay. Forum sitelerinin canlı kalması için iyi bir sohbet muhabbet ve tartışma ortamı oluşması gerekli. Issız ve ölü forumlar artık kimsenin ilgisini çekmez insanlar bir şey yazdıklarında anında cevap almak isterler. Aynı senin şuan ki konun mesela 2 saat de bir sürü kişi sana cevap yazdı. Ortam budur. Wmaracı da bir saatte nereden baksan 100-200 arası mesaj yazılıyordur buda demek oluyor ki canlı ve ortam olan bir yer burası. Umarım anlatmak istediğim meseleyi anlatabilmişimdir.