lostyazilim

Sizce bu oyunlara ilgi çokmu ?

16 Mesajlar 1.502 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SunTeknoSistem SunTeknoSistem MobilPlatforms Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yapay Zeka Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 108 / 132
  • Ticaret 8, (%100)
Bulutekno ironsoft Activist fortehk meromerro XGSpirit takiplekazan

@[HeroTürk](userid:18774)

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Projeden biraz bahsedeyim size

Benim izmirde bir limited şirketim var , yeni kurmuş olduğum forum sitem ve şimdiki oyunlarla ilgili projemi bu şirket çatısı altında toplayıp resmileşmek istiyorum .
Bu mobil oyunlar ve internet siteleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti vermek istiyorum
Mesela bi Clash oyuncusu hesabı ile bize başvurduğunda , köy nasıl daha iyi gelişir ? yapması gerekenler neler ? nasıl bir yol izlemesi gerekli , veya bir internet sitenizle bize basvurdunuz , size içerik konusunda neler yapmanız gerektiği , ücretsiz logonuz , adsense için gerekli yardım , dmoz kaydı için uygunluğunuz , tasarımdaki değişmesi gerekenler ve daha çok fazlasını size haftalık rapor olarak ücretsiz sunmayı düşünüyorum . Yorumlarınız değerlidir

wmaraci
reklam

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
Hocam o dediğinizi anlatan çok fazla site var

WWT WWT NazımYılmaz Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Tasarım Departman Sorumlus
  • Konum Konya
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 86 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
bence biraz daha bekleyip daha güzel bir projeye yönelin :) bir anda akla gelip " aa güzel olur aslında çok iyi düşündüm " diyip kendimizi gazladığımız ama aslında öyle olmayan bir proje gibime geldi :) yanlış anlamayın, benim bu tarz belki 150 küsür fikrim ve uygulamaya çalışıp batırdığım en az 20-30 projem olmuştur.

Kişisel : nazimyilmaz.com.tr

XGSpirit XGSpirit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek ...
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 72 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

SunTeknoSistem adlı üyeden alıntı

Bulutekno ironsoft Activist fortehk meromerro XGSpirit takiplekazan

HeroTürk

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Projeden biraz bahsedeyim size

Benim izmirde bir limited şirketim var , yeni kurmuş olduğum forum sitem ve şimdiki oyunlarla ilgili projemi bu şirket çatısı altında toplayıp resmileşmek istiyorum .
Bu mobil oyunlar ve internet siteleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti vermek istiyorum
Mesela bi Clash oyuncusu hesabı ile bize başvurduğunda , köy nasıl daha iyi gelişir ? yapması gerekenler neler ? nasıl bir yol izlemesi gerekli , veya bir internet sitenizle bize basvurdunuz , size içerik konusunda neler yapmanız gerektiği , ücretsiz logonuz , adsense için gerekli yardım , dmoz kaydı için uygunluğunuz , tasarımdaki değişmesi gerekenler ve daha çok fazlasını size haftalık rapor olarak ücretsiz sunmayı düşünüyorum . Yorumlarınız değerlidir

İnternet sitesi konusunda yorum yapmayacağım ancak oyun kısmı için düşüncem; insanlar şipşak bir şekilde aradığı bilgiye ulaşmak istiyorlar. Belirli bir bekleme süresi, başvuru vb. cazip gelmeyecektir diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

fortehk fortehk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek satış
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 75 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Oyun dünyası hizmetlerinde ciddi paralar dönüyor, Şahsen mobil oyunlara ısınamadığımdan pek takipte değilim fakat online pc oyunların da benimde uzun süre ciddi çalışmalarım oldu ve çok iyi miktarlar kazandım. Bunu mobile uyarlıyarak birde kurumsal olursa çok hoş şeyler olabilir ama tamamen şans ve bilgi işidir. Mesela 10 sene önce x bir online oyunda karakter satmak çok saçma görünürken şuan o oyunu oynayan %90 kitle ciddi miktarlarda ücret ödeyerek karakter almakta bunu da oyun değil bu hizmeti veren kişiler satmakta.

MeMo MeMo SEO Candır, MeMo Uzman :) Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 2187
  • Beğeniler 1198 / 578
  • Ticaret 50, (%100)
Clash'a baya ilgi var, yaşlı oyuncularda çok.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al