-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Uzun süredir elimde pinli adsense hesabım var iki web sitemde reklam yayınlıyorum ancak ikisi de kendi çapımda bloglar olduğu için kazançları yok denecek kadar az.
İyi kazandıracak bir web site fikri istiyorum sizden adsensemin boş durması yerine değerlendirmek istiyorum aklımda youtube mp3 dönüştürme ve ücretsiz script paylaşım sitesi düşünceleri var ama iyi kazananlardan fikir almak daha verimli olur diye konu açmak istedim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
İnsanlar gezmeyi seviyor bence hazır kış gelmişken yada kapıdayken insanlar evlerine kapanacakken gezi sitesi kur 2 güne bir gezilecek bir yer hakkında yazı yaz yurt içi yurt dışı. Eğer böyle bir site kurarsan ilk banner reklamını ben alabilirim. tabi cüzzi bir fiyata ve 1 yıllık.
edit: kamp alanları çadır kurma filan çok çeşidi var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
YouTube mp3 siteleri AdSense onayı alamıyor diye biliyorum. Bence kazanç için niş site kurmaya gerek yok. Domainin aramalarda artık pek bi önemi yok. Genel siteler ile de niş konular ile ilgili yazabilirsiniz. Tavsiyem elinizde olan siteden ilerleyin. Daha fazla para kazanmayı hedefliyorsanız İngiltere, ABD ve Almanya için içerik hazırlamanızı öneririm.
Bycida
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Forum
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pin to pin sitesi kurma sakın pinterestten spam yer yazık olur sitene :) ingilizce içerikler güzel tutuyor evrensel oldugu için
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gezi blogu güzel hit getiriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fazla para istiyorsan ingilizce öğrenmelisin.