-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar sizlerin fikirlerini almak istediğim bir konu var.Bir yemek tarifi sitesi açsam 43 bin takipçisi olan bir ınstagram sayfası olan yemek tarifi paylaşan bir sayfa var ve ayreten pizza,döner saran dukkanlarinda ıslak mendillerin arkasına sitenin adresini koysam nasıl olur biryerlere gelirmi ?
Ahmet Şahin
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dönercilerde döner sardıranların %80'i erkek. Boşa masraf edersin. Dönercilerin mendillerine değil, kablama plastik bardak yaptır yemek bitene kadar en az 5 sefer bakar. Dikkat çekici olursa yemek bitene kadar ezberlerler.
Yok imza falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorumunuz için saolun ben paket servislerinde gönderilen ıslak mendilleri kastediyorum.Oraya Site adresini yazacam yani dediğinizde mantıklı olabilir.Yani bunlar %kac sizce katkısı olur
Ahmet Şahin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapmaya Değermi sizce yani yapılan masrafa değermi?Sizce siteyi açsam dediğim gibi instagram sayfası ve bunlarla bir yere gelebilir miyim?
Ahmet Şahin
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Islak mendil olayı başarısız olur, yemek tarifi sitesini ezberleyip aa hemen yemek tarifini şu siteden aratayım diyen kim vardır? Yemek tarifini google a yazar bu kadar. Google da üst sıralara çıkmak için çalışmalar yapmanız daha uygun.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben ezberlesinler diye bir çaba için o reklamı yapmıyacağım en azından insanların yemek tarifi ararken burda görmüştüm demesi için yapıyorum
Ahmet Şahin
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bir yere gelmek konusunda nereye gelmek istiyorsun anlamadım
cebimde boşa harcamak istediğim para var nasıl çarçur ederim diyorsan ıslak mendil işi mantıklı.
ha farklı bir yemek sitesi yapabilirim (gerçekten icraatta yapacaksan) para kazanmak için
yaptıktan sonra instagram akabinde mendil oto kokusu karton bardak mantıklı olur ama klişe masrafları epey fazla olur şaşırırsın. hemen vazgeçersin orası kesin
nokta domainin umarım vardır bu alanda
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Googleye reklam verebilirsin tam ne diyorlar ona bilmiyorum ıslak mendile yapacagın masraftan daha iyi olucaktır. Hem ıslak mendilin üstünü okuyan çok az kişi vardır. Örnek olarak ben asla üstünü okumam kullanır atarım çöpe benim gibi düşünen milyonlarca kişi var.
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domain Olarak Sayfanın Adı instagramda Jalemutfakta ve 43 bin takipçi var alan adıda jalemutfakta.com yada net illa yemek tarifi içermesi gereklimidir
Ahmet Şahin