Arkadaşlar kişisel bir eleştiri yapmanızı istiyorum, öncelik ile okuduğunuz/okuyacağınız için teşekkür ediyorum;
Arkadaşlar kısaca internet ortamında anlamadığım bir sebepten, markalaşma, kullanıcı odaklı içerik gibi konularda uzmanlaştım yaptıklarımın daha sonra %100 seo uyumlu olması sevindirdi, örneğin bir sitem olduğundan bunu kullanıcı odaklı çalışabiliyorum mesela Alexa Genel mi Tr Demi yükselmek istiyorum diye tek tek ayırt edebiliyorum ;
Örneğin forumda konu açan arkadaşlar var Alexa 400 'lerde, Tr 12K Larda;
Ben henüz 2 oldu bir site açtım can sıkıntısından(Bweey) Tr 6K ve sıkıldım tek başına yapmak zor geliyor, Hiç abartmadan söyliyim 13 Mayıs 'dan beri içerik girmiyorum
Kısada bence bu özelliğimi ticarete dökmek istiyorum(bu tarz oluşturdum sitelerden reklam,makale v.b değil) gerçekten bir iş fırsatı yaratmak ne biliyim bir ticaret sitesi yapıp bildiklerimi buraya taşımak,bir sektör seçip yardırmak, bazen diyorum hepsini bırak bir blog aça günde ayda bir yaz takıl kalsın, bazende bu bilgiler çöpe gitmesin istiyorum,
Aklımda bir ticaret sitesi var ama adam akıllı bunu sağlayacak sermaye öğrencide ne arar sağlam bir sistem arıyorum (aga ben her üründe kargoya ver falan uğraşmam )ürünleri satmak gibi yada tamamen ucuk kaçık fikirleriniz varsa uzun dahil dinlemeye açığım ister çok farklı olsunlar ister aynı fark etmez....
Çok teşekkür ediyorum,...
edit,bir öncekini yanlış yere yazdım sanırım kalkmıyo :D