-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Online soru çözme oyunudur. Harry potter konulu. Diğer insanlar ile eşleşiyorsunuz ve soruları cevaplayıp kazanmaya calısıyorsunuz. Kazanınca kendinize ve binanıza (slytherin , hufflepuff , ravenclaw , gryffindor) puan kazandırıyosunuz. tabi resimlerde bazı yerler daha yapılmamıs farkedersiniz. daha özellikler eklenicek ama geneli bu.
yorumlarınızı , fikirlerinizi bekliyorum
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Öncelikle çok emek vermissin tebrikler ama benim görüşüm:5 yil önce olsaydi tutardi gerçi hiç belli olmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
MRCBOX google playde hala soru cevap oyunları var diyebiliyorum. yani sırf yazı tabanlı bi oyun değil online falan o yüzden umutlandım bi ama yine sorayım dedim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Sanki daha önce paylaşmıştınız ama ben yinede fikirlerimi yazayım.
Öncelikle anladığım kadarıyla harry poter konulu bilgi yarışması yapmaya çalışmışsınız bana göre bunu genişletmelisiniz.Çünkü oyununuzu sadece haryy poter izleyen kitle indirip oynar herkese hitap etmez.
Görsel açıdan idare eder gibi gözüküyor zaten bilgi yarışması olacağından çokda abartmanızın bir anlamı olmaz.
Soruları olabildiğince fazlalıştırmaya ve güncel tutmaya çalışırsanız devamlı olarak kullanıcı çekersiniz.
Kullanıcıların sohbet edebileceği veya oyun sonu birbirlerini ekleyebileceği bir sistemde kurarsanız daha iyi olur fikrindeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ASametYildirim yaklaşık 1 sene önce falan açmıstım galiba konuyu ama o zaman tam bi sistem yoktu. yani eksikler çoktu tekrar bi fikir alayım dedim.
arkadaş ekleme sistemi değilde her binanın özel salonu olacak. yani chat sistemi. herkes kendi binasındakilerle sohbet edebilecek. ortak salondada ortak chat olacak.
sıralama falan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad