-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / K
-
Meslek
Ev hanimi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba arkadaslar lutfen bu konuda bilgisi olan arkadaslar yazsin.
Mesela ben kendi sitemde paylastigim bir konuyu kasmak istiyorum
Ornek. Siteismi.com/katagori/makale.html
Bu sekilde makale ismi olarak kasmaya calisirsam sizce faydasi olurmu. Yoksa ana isim olarakmi kasayim siteismi.com
Fakat ben paylastigim makaleyi kasmak istiyorum sadece. Sizce kasilirmi bu sekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Makaleyi ana sayfanda yayınla, ana sayfayı odakla kelime için. En iyisi bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Siteniz dış seo için uygunluğunu öncelikle araştırmanız gerek, henüz yeni bir siteye çok yüklenirseniz eğer kötü şeyler olabilir. Tavsiyem öncelikle sitenizi sürekli güncel ve özgün tutarak daha sonra da kaliteli sitelerden beslemek yarar sağlar.
Eğer sadece sorunuzun cevabını istiyorsanız, kendi fikrim '' siteadı.com/makale '' şeklinde olmalı. Genel bir çalışma isterseniz de sitenize güveniyorsanız, benim sitem kolay kolay spama girmez çünkü çok iyi besliyorum derseniz de ana siteye çalışma yaparak tüm konularda başarı elde etmek olsun.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / K
-
Meslek
Ev hanimi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Benim sitenin ismi zaten kasmak istedigim kelimedir. Ornek site ismi sevgililergunu.com bende sevgililer gunu diye makale yazip kendi sitemde yayinladiktan sonra sevgililergunu.com/katagori/sevgililergunu.html bu sekilde konu linkini alip sevgililer gunu kelimesinde kasmak istiyorum
Yani bu sekde daha erken hedefime ulasamazmiyim. Domain 13 yillik fakat icerik yok ama bol bol ozgun iceriklerle beslicem
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / K
-
Meslek
Ev hanimi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bu konuda fikri olan yol gosterecek kimse.yokmu
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sevgililergunu.com domaini için sürekli sevgililergunu ile ilgili makale yazıp etiket basarsanız spama düşebilirsiniz. Bunun yerine site içeriğiyle alakalı güzel makaleler yazarsanız ve makaleler google sıralamasında yükselirse domainde yükselir. Bunun için illa domainle alakalı makaleler yazmak zorunda değilsiniz. İçerik kalitesi arttıkça domain otoritesi de yükselir.
1 kişi bu mesajı beğendi.