-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, benim şu anda aklımda bir proje var. Öncelikle bir site açacağım, alan adını buldum tek kelimelik ve bence güzel bir domain. Açtığım sitede genel içerik paylaşacağım, aklınıza ne gelirse. Spor, haber, film, oyun, eğitim, tarih, yemek tarifleri vs aklıma gelen ve yazabildiğim her şeyden yazıp paylaşacağım. Sitemin domain ismiyle birde instagram sayfası açacağım. Sayfanın 15 bin takipçisi hazır sayılır ancak daha faliyete geçirmedim bekliyor. Bu instagram sayfasında anlık olarak gündemdeki olayları paylaşacağım. Anlık haber paylaşan sayfalar tarzında olacak. Genel sosyal medya sitelerinin hepsini kullanacağım ve sosyal medya sitelerinin hepsinden ya da birinden reklam vererek büyümeye çalışacağım. İnstagram ve twitterden anlık haberlere hit çekmeyi, diğer genel içeriklere de googleden ziyaretçi çekmeyi planlıyorum. İnstagram sayfamı büyütebildiğim kadar büyütüp aktif tutmayı planlıyorum. Sizce bu fikir tutar mı?
AYJANS
Webmaster & Sosyal Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster & Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
83, (%100)
Her fikir tutabilir ama emek vermek lazım :) Umarım başarı olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Genel; çok emek ister, çok vakit ister, çok para ister. Kısa vadede başarıyı yakalamanız zor olduğu için pes ederseniz hepsini kaybedersiniz. Ben geneli çok riskli görüyorum ama "ben yapacağım." derseniz başarılar dilerim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güncel haberler geçicidir, ölümsüz ve benzersiz içerik candır-canandır artık adını sen koy...
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tutmaz, son maçta yatar. Oranları düşürün olasılığı arttırın. Boşuna para kaptırmayan şu internete... Tutacak kupon yapın. Ya yapılmışlardan oynayın, ya da araştırma yapın. Tutma olasılığı artar. Bilmiyorsanız, bilenleri takip edin.
Günde 2 içerik değil haftada ya da 2 haftada 1 içerik ama benzersiz, özel, kullanıcı deneyimli olsun.
Sitenize değil kendinize sosyal medya hesabı açın, oradan duyurun. (Sitede admin yerine bir isim belirlersiniz, o isme sosyal medya hesabı açarsınız)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bu tarz zibilyon tane site/hesap var. Boşa masraf ben böyle bir riske kesinlikle girmezdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Tek Bir Alanda ilerlemeye çalışın. Arkadaşlar doğru söylüyor, bu şekilde ilerlemeniz çok zor. Sevdiğiniz bir alanı/kategoriyi bulun ve o alanda ilerlemeye çalışın. Bu size daha çok avantaj sağlayacaktır. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Arkadaşların dediklerine katılıyorum fakat yinede ben bu işi yapacağım diyorsan sana tavsiyelerim şu yönde olacaktır;
1- SEO Uyumuna dikkat et.
2- Doğru anahtar kelimeleri bul başlıkta kullan.
3- Pes etme.
Başarılar :)
Freelancer işleriniz yapılır, Teklif sununuz.
cansin39
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam haber deyince artık içim bir tuhaf oluyor :) Gerçekten çok fazla site var eğer uğraşacaksanız emek ve zaman vermeniz gerekiyor. İyi bir seo çalışması da yapmalısınız.