-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar ;
Webmaster araçları scripti yazdırıyorum sizce Bir webmaster araçlarında ne olmalıdır. İşimizi kolaylaştırmak adına ve takibi için sizce neler olmalıdır günümüzdeki wmaraci ve fuub.net hepsi baz alınmıştır. Bunların dışında söyleyin lütfen gelipte pr sorgulama olsun demeyim örneğin ; Toplu alexa sorgulaması bunu sorguluyan scripte rastlamadım bu şekilde bir buluşmasını istiyıorum hepimiz adına yararı olsun Lütfen mantıklı olabilecek şeyler istiyelim
NOT : Ücretsiz hizmet vereceğiz Bu projemiz gerçekleşirse..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site Adsense politikalarına uygun mu? Sorusuna cevap verebilecek otomatik olarak Adsense politikaları ile site içeriğini kontrol edebilen bir script istiyorum ben.
Böylece Adsense isteyenler bu scripte göre ayağını denk alır. :D
Kimse neden kabul edilmedim diye konu açmaz artık.
Ben bunu daha çok WM Aracı'ndan bekliyorum. Hayırlısı... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster , Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kayıtlı kullanıcıların yaptığı her site analizini kayıt ederek grafik olarak düşüşleri ve çıkışları somut gözlemleyebileceğimiz bir "site analiz" modülü olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Adsense ban kontrolü olursa iyi olur ve kaliteliforum'un dediğini yapabilirseniz zaten proje her türlü tutar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
Ö** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birde hocam herkes tanıtım yazısı be backlink alıyor. Sitenin tanıtım yazısı ve backlink için uygunluğunu kontrol eden ya da puanlandırma yapan özellik bence çok tutulur. Tanıtım yazısı mı alacaksın wmaraci seo analiz gibi siteyi sorgulat duruma göre tanıtım yazısı ya da backlink al.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sıra bulucuda tek kelime değil birden fazla kelimeyi sorgulatabilelim.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
ata350
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk önce bir derecelendirme sistemi olsun, ve bu sistem siteyi 100 puan üzerinden değerlendirsin. Otomatik bir sistemle her gün bu derecelendirme "üye arkadaşların profillerinde" ( tabiki gizli olarak ) yayınlansın. Yani dün 89 puandır, bugün 91 vs. Ancak bu derecelendirmenin doğru olabilmesi için sitenin temel anahtar kelimelerini ve googledaki pozisyonunu ( pagerank, backlink, index vs. ) iyi takip etmek gerekir. Bence, bu işe girecekseniz bunları yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Burdaki önerileri uygulayabilir ve scripti çıkartabilirsen, pazarlamasını uluslararası areneda beraber yönetmeyi teklif edebilirim sana dostum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bütün Dedikleriniz Yazılımcımıza iletilmiştir. Siz Yeterki Düşüncelerinizi Yazın arkadaşlar Script Çok az bir zaman sonra karşınızda olacaktır Ücretsiz olarak
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle emeginize saglık.Benim bir istegim yok teşekkür edeyim dedim.Fakat premium seo aracları var oralarada bakıp onlarıda ücretsiz yaparsanız güzel olur.Ben pek kullanmıyorum eskiden bir wm arcında bir kaç aracıo kullanıyordum artık baska yerlerden kullanıyorum.Ama sizin siteniz olursa güzel projeye benziyor destegimizide veririz inşallah.