-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kendinizmi yazdınız sanki daha önce bir yerde görmüştüm böyle birşey
efendi12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendim yazdım. Daha tamamlanmadı eksik bölümler var ama zor kısmı bitti
transferx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamam, diyelim bunu yaptınız ve ileride binlerce site oldu, tek tek hepsini nasıl kontrol edeceksiniz? PR değeri 0 hatta daha yeni açılan siteler bile kayıt olup reklamlarını yayınlayacaklar. Bence kullanılmaz, kullanılsa da yeni açılan siteler arasında kullanılabilir belki.
Sistemi geliştirip kredili sistem yaparsanız tutma ihtimali daha yüksek olur. Örneğin her gösterilen reklam için 1 kredi verilsin ve kullanıcılar sitesinin 1 görüntülenmesine karşılık 5 kredi ödesin... gibi gibi..
efendi12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam basit düşünüyorsunuz . Sisteme baktıysanız herkezi üye yapmıyoruz belirli kriterler var ve binlerce siteyi her gun kontrol edebilecek ve eger kodu kaldirmissa sitesini deaktif duruma getirebilecek bir sey yazabilirim. Degerli yorumunuz icin teşekkürler
Ek Olarak: Güncel
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Ben denemek için bir üyelik aldım bakalım nasıl bir şey..
efendi12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan bitmiş hali budur arkadaşlar sitede açık var mı diye kontrol eder misiniz ? Bizde insanız sonuç olarak. Fikirleriniz benim için önemlidir. Kodu sitenizde denerseniz sevinirim. Css kodları ile yukarı,aşağı veya sol boşlukları ayarlayabilirsiniz.
NOT: Proje için Paypal 18Tl'ye ihtiyacım var yardımcı olan olursa sevinirim yoksa canınız sağolsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tutma ihtimali biraz değişiklikle var.
zaten benzer sistemlerde var ama ayrıcan yerler olmalı. benzer sistemlerdeki gibi;
reklamını yayınlayacakları/yayınlayacak sitelerin pr değerlerini, ortalama hitlerini(bir önceki gün hiti gibi) vs.. değerleri seçebilmeli.
ve 24 saatte 1 kontrol hiç kontrol etmemeniz demek. etmeyin daha iyi... Günde 5-6 random sürelerde kontrol edilmeli. süreler kesinlikle random olmalı. burası çok önemli. değişiklik saatine kadar kaldırıp o saate 2 dk kala eklersek? hatta her saat içerisinde 4-5 kere random olması daha iyi.
bu kısımları halledersen dahada ileri fikirler gelebilir. benim aklıma gelen acilen halledilmesi gereken kısımlar bunlar. diğer arkadaşları bilemem :)