-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar, yaklaşık 1 hafta önce aklıma gelen fikiri hayata geçirmek istiyorum. Yapmak istediğim şey kizlarsoruyor(com) tarzında bir soru sitesi yapmak. Domain konusunda sıkıntı yok, akılda kalıcı bir şey buldum fakat site tutar mı tutmaz mı tam kestiremiyorum.
Script olarak Question2Answer kurmayı düşünüyorum, puanlama sistemiyle (daha sonra) hediyeler dağıtabilirim diye düşünüyorum. Hali hazırda 1-2 tane sitemde olduğu için onlarda da reklamımı yaparım.
Şimdi böyle bir script ilk defa kullanacağım, kullananlar oldu mu? Kullanmalımıyım yoksa başka alternatif önerir misiniz? Siteye neler eklemeliyim veya eklememeliyim?
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz, neler yapardınız?
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben olsam kızlarsoruyor.com gibi yapmazdım.
İnternette ne hakkında sorular az ise o konu hakkında soru cevap sitesi açar, sadece o konuya yoğunlaşırdım.
Tavsiyem; kendi scriptinizi kodlatmanız ve özgün bir yapıyla başlamanız.
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bu işe kalkıştım ama sıkıldığım için bıraktım. Dediğiniz scripti de kullanmışlığım var.
Hatta boşta bunun için domainim bile var, isterseniz satabilirim size. :)
Domain: insanlarsoruyor.com
Eğer domaini 2-3 haftaya satamazsam tekrar kurmayı düşünüyorum scripti. Q2A'da bir hata yüzünden bırakmıştım, hatayı çözemeyince bıkkınlık gelmişti. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Var olan bir projenin aynısından yapmanızı önermem onun için uğraşacağınız vakit ile çok daha iyi bir proje bulup geliştirebilirsiniz bence