lostyazilim

Sizin için İngilizce Domain ve Proje Fikirlerim (YÜKSEK TBM)

29 Mesajlar 5.322 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Backhoe Backhoe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)
Merhabalar,
Bu sıralar yatırım yapmak için ingilizce niche siteler açıp içerik girmek istiyorum.
Bulduğum 3 adet en çok arama hacmine sahip,CPM'i yüksek ve bana uyan projeyi kendime ayırdım.
Düşünürken kendim için ayırdıklarım dışında bulduklarımı, yani kullanmayacaklarımı buraya fikirleriyle birlikte bırakıyorum. Umarım birilerine yararım dokunur. Sizde projelerim ile ilgili fikirlerinizi yorumlarda SAYGI çerçevesi içerisinde belirtebilirsiniz.

*Konudaki fikirler tamamen ingilizcedir ve aranma hacmi, tıklama başına ortalama kazanç gibi bilgiler "United States" ülkesine göre verilmiştir.
Verileri hesaplarken 3 farklı araç kullanıyorum. Aylık aranma hacmi bilgisi 3 araçta da sabitken, tıklama başına ortalama kazanç bilgisi 3 araçta ufak cent (kuruş) cinsinden oynamalar olabiliyor ben de konuda 3'ünü toplayıp 3'e bölüp ortalamasını yazıyorum.

Domain: eventsnearme.net (boşta)
Domainin Anlamı Events Near Me "Yakınımdaki Etkinlikler"
Aylık Aranma Hacmi: 301.000
T.Başına Ortalama Hazanç: 2.12$ (12.32 TL)
Konser, Tur, Tiyatro,Sanat gibi etkinlikleri paylaştığınız bir site oluşturabilirsiniz.
Örnekleri Türkiye ve İstanbul için de var. United State'de bulunan Şehirlere Kategorileri açıp, yeni postladığınız etkinlikleri kategorilere göre yayınlayabilrsiniz. Giren kullanıcılar kendi şehrinin kategorisine tıklayıp, o kategorideki etkinlikleri inceleyebilir. Etkinlikler ile ilgili 100 kelimelik makaleler yazarak her sanatçı/etkinlikten SEO katkısı sağlayabilirsiniz.

Domain: relationshipadvices.net (boşta)
Domainin Anlamı : Relationship Advices "İlişki Önerileri"
Aylık Aranma Hacmi : 18.100
T.Başına Ortalama Kazanç: 2.08$ (12.09 TL)
İlişkiler de yaşanan sorunlar ve bu sorunları yorumlayarak, çözüm önerileri sunabileceğiniz uzun uzun makaleler girebileceğiniz bir blog yaratabilirsiniz.
Örnek bir makale konusu "İlişkilerde özel günlerin önemi" uzun uzun makale yazabilirsiniz bu gibi konularda. Sitenize tercüman tuttuktan sonra makaleleri türkçe yazıp ona çevirterek sitenize içerik girişi yapabilirsiniz ve direkt ingilizce bilen bir makale yazarı bulabilirsiniz.
Normal şartlarda kelime "advice" olması gerekiyor çoğul eki alamayan bir kelime bu fakat "advices" genelde ana dili ingilizce olmayan insanların yaptığı bir kelime hatası. Buna rağmen arama oranı bu şekilde ve bu domainle advice olan doğrusundan da hit alacağınızı düşünüyorum.

Domain : netflixreviews.net (boşta)
Domainin Anlamı : Netflix Reviews "Netflix İncelemeleri/Önerileri"
Aylık Aranma Hacmi : 2.900
T.Başına Ortalama Kazanç : 4.75$ (27.60 TL)
Netflix platformunda yer alan dizi veya filmlerin kısa/uzun incelemelerini yayınlayacağınız bir blog yaratabilirsiniz. Amacı yeni bir dizi/film izlemeye başlayacak arkadaşların dizi veya film hakkında ufak bir bilgiye sahip olması ve onlara uygun olup olmadığını anlaması. Şahsen ben de bir film diziye başlamadan önce internetten konusunu anlamak için araştırıyorum. Söylemek istediğim bir diğer şey de seo anlamında her makalenizden ziyaretçi kazanabilirsiniz çünkü bu keyword dışında Netflix de bulunan her dizi film'in kendine ait reviews arama hacmi var. Örneğin "Maniac netflix review" cümlesinin aranma hacmi 12.000 yani her dizi film makaleniz başlık ve içerik olarak SEO'ya çok etkili olabilir.

Domain : whyaminothappy.net (boşta)
Domainin Anlamı : Why am i not Happy "Neden mutlu değilim"
Aylık Aranma Hacmi : 1.900
T.Başına Ortalama Kazanç : 4.15$ (24.12 TL)
Motivasyon ve kişisel gelişim ile alakalı makaleler gireceğiniz bir blog yaratabilirsiniz.
Aranma hacmi düşük olsada ortalama tbm yüzünden eklemek istedim.

Domain : newmusics.net (boşta)
Domainin Anlamı : New Musics "Yeni Müzikler"
Aylık Aranma Hacmi : 27.100
T.Başına Ortalama Kazanç : 1.88$ (10.93 TL)
Sonraki yakın günlerde çıkacak şarkıları (bir çok yabancı şarkıcı şarkı/albümlerini çıkarmadan önce gün veriyor) veya o gün/bir önceki gün çıkmış şarkıları, özetle Yeni parçaları listeleyebileceğiniz bir platform kurabilirsiniz. Yazılım/Script olarak mı blog şeklinde mi yaparsınız orasına karışmıyorum. Üstelik yeni çıkan popüler şarkılar ilk günlerinde inanılmaz aramalar elde edebiliyorlar, bu aramalardan çok güzel hitler toplayabilirsiniz.

Daha yüksek değerli projeler için satış konum : DÜŞÜK TBM KAZANÇLARINDAN Sıkılmadınız mı? [İndirimli 20 STOK TÜKENDİ!]

İşe/okula giderken veya kahvaltı yaparken okuyabileceğiniz tatlı bir konu oluşturmak istedim, umarım birilerine yararım dokunabilir.
Projeler ile ilgili fikirlerinizi saygı çerçevesinde bekliyorum.

Teşekkürler,
Hayırlı Sabahlar! :)
bd flatcast lussufer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
Tebrikler Backhoe çok şık bir hareket olmuş, kimi arkadaşların ücretli olarak (yanlış anlaşılmasın kimseyi yadırgamıyorum, onlarda bu şekilde para kazanıyorlar) yaptıkları çalışmayı burada domain adı, tbm, aranma hacmi vs verileri de belirterek foruma sunmuşsun... Umarım bu tarz niche site arayışı olan arkadaşlarımız değerlendirir.. Ellerine sağlık :)
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

aries adlı üyeden alıntı

Tebrikler Backhoe çok şık bir hareket olmuş, kimi arkadaşların ücretli olarak (yanlış anlaşılmasın kimseyi yadırgamıyorum, onlarda bu şekilde para kazanıyorlar) yaptıkları çalışmayı burada domain adı, tbm, aranma hacmi vs verileri de belirterek foruma sunmuşsun... Umarım bu tarz niche site arayışı olan arkadaşlarımız değerlendirir.. Ellerine sağlık :)

Teşekkürler aries hocam, elimde fazla fazla olduğu için rahat rahat paylaştım. Umarım birilerinin işine yarar :)

Muslera Muslera WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 7 / 64
  • Ticaret 0, (%0)
emeğinize sağlık sizede hayırlı sabahlar
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

Muslera adlı üyeden alıntı

emeğinize sağlık sizede hayırlı sabahlar

Teşekkürler hocam, iyi forumlar :) Muslera

VoltajKA VoltajKA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 109 / 185
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler. 👍
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

Cyprus Cyprus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 790
  • Beğeniler 257 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam türkçe öneriniz var mı? Niche

• Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

VoltajKA adlı üyeden alıntı

Teşekkürler. ��

Ben teşekkür ederim hocam :)

Cyprus adlı üyeden alıntı

Hocam türkçe öneriniz var mı? Niche

Türkçe TBM'ler düşük olduğu ve emeğin karşılığı alınamadığı için genelde ingilizce düşünürüm ama ÖM atarsanız şuandan itibaren aklıma gelen türkçe nicheleri iletirim hocam.

Arwenn Arwenn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad I** T**
  • Mesajlar 527
  • Beğeniler 212 / 119
  • Ticaret 11, (%100)
Ellerinize sağlık hocam,yakında bende bu tarz niche site açasım var fakat adsensemde bir problem oldugu için açamıyorum sizden yardım isteyebilirim. :)
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

Gorevcim.com ile Hemen Para Kazanmaya Başla

• Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

Arwenn adlı üyeden alıntı

Ellerinize sağlık hocam,yakında bende bu tarz niche site açasım var fakat adsensemde bir problem oldugu için açamıyorum sizden yardım isteyebilirim. :)

Dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz hocam, elimden geldiğince yardımcı olurum :) Arwenn
Arwenn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al