-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba sevgili WmAracı üyeleri, sosyal medya üzerinde yeniden reklam çıkmak istiyorum fakat bu sefer ki reklamım "Hayvanlar NET Peki İnsanlar?" olsa, çok fazla olumsuz yorum toplar mıyım?
Geçmiş zamanda bir Kanarya sitem vardı. Facebook'ta reklam çıkmıştım "Kuşu Ötenlerin Sitesi" diye. Birçok komedi platformunda reklamını yayınlamışlardı, bayağı da kişi geliyordu. Viral reklam anlamında sanırım o an başarıyı sağlamıştım diyebilirdim. Şimdi sosyal medya hesaplarında reklam çıkartmak için slogan arıyorum. Sizden ricam sizler de fikir sunsanız?
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kuşu otenlerin sitesi baya iyiymiş 😂
'Tüm hayvanların buluşma noktası' da güzel tepki alabilir. Kedinin eline tablet verip bırakmışlar 😁
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Öncelikle dünden beri siteniz ile karşılaşıyorum ve her gördüğümde köpeğim aklıma geliyor onu özlüyorum :) çok güzel, amacına uygun bir site olmuş. Tebrik ederim :)
"Hayvanlar NET Peki İnsanlar?" sloganı pek uymaz bence. Biraz daha ürün satışı yapan sitelerin akılda kalıcı olması için ürettiği bir sloganı andırıyor sanki. Gördüğüm kadarıyla siz ürün satışı yapmıyorsunuz.
Tabii aklıma yaratıcı bir slogan henüz gelmedi fakat şöyle bir şey olabilir mi; forumda popüler olmaya aday konuları reklam verseniz? "Köpeğimin adı sizce ne olsun?" "En ucuz köpek maması hangisi" "İşte kanseri yenen köpekler" gibi üyelerinizin açtığı ilgi çekici konular trend olmaz mı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Escalous adlı üyeden alıntı
Yazmadan edemeyeceğim, harika bir fikir.
Tevfik hocamın yerinde ben olsaydım böyle bir konuyu ele alırdım kesinlikle. Hayvan sitesine sloganlı reklam kitle getirir mi getirmez mi o tartışılır ama kedimin ismi ne olsun gibi bir şey kesinlikle kitle getirir. Cevap vermek isteyen bir çok ilgili kişi foruma gelecektir ve muhtemelen kalıcı bir üye olacaktır.
Bence en iyi konu türü reklam; köpeğimin ismi çok mu saçma olmuş? Gibi başlıklardan oluşan konular.
Hem meraklısı gelecektir, hemde cevap vermek isteyen.
Bu arada sitenize masaüstü platformdan göz attım gerçekten güzel olmuş.
MyBByi çok seven birisiyim. Ama hayvanlar.net sitesindeki eski hali pek kullanıcıya hitap etmiyordu. Bu şekilde tamamıyla kullanıcıya hitap eden, potansiyelli bir site olmuş. Eminim ki siteniz bayağı büyüyecektir. Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuzdan dolayı. Aynen mybb güzel bir yazılım fakat tatmin etmiyordu açıkçası. Bizler de xenforo lisansı alarak bu projeye adım atalım dedik :)
Dilerseniz WmAracında 3 Aylık Premium Gümüş Üyelik Çekilişimize de katılabilirsiniz.
https://wmaraci.com/forum/cekilisler-and-yarismalar/3-aylik-premium-gumus-uyelik-kazanma-cekilisine-sizde-buyrun-hayvanlarin-acilisina-ozel-561509.html
sworks adlı üyeden alıntı
Öncelikle dünden beri siteniz ile karşılaşıyorum ve her gördüğümde köpeğim aklıma geliyor onu özlüyorum :) çok güzel, amacına uygun bir site olmuş. Tebrik ederim :)
"Hayvanlar NET Peki İnsanlar?" sloganı pek uymaz bence. Biraz daha ürün satışı yapan sitelerin akılda kalıcı olması için ürettiği bir sloganı andırıyor sanki. Gördüğüm kadarıyla siz ürün satışı yapmıyorsunuz.
Tabii aklıma yaratıcı bir slogan henüz gelmedi fakat şöyle bir şey olabilir mi; forumda popüler olmaya aday konuları reklam verseniz? "Köpeğimin adı sizce ne olsun?" "En ucuz köpek maması hangisi" "İşte kanseri yenen köpekler" gibi üyelerinizin açtığı ilgi çekici konular trend olmaz mı :)
Yavaş yavaş o başlıklara geleceğim, çok doğru söylüyorsunuz. Google en çok tartışmaları (yorumları) seviyor, tabii özgün yorumlarda tadından yenilmez. :)
Dilerseniz WmAracında 3 Aylık Premium Gümüş Üyelik Çekilişimize de katılabilirsiniz.
https://wmaraci.com/forum/cekilisler-and-yarismalar/3-aylik-premium-gumus-uyelik-kazanma-cekilisine-sizde-buyrun-hayvanlarin-acilisina-ozel-561509.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim sloganımı kullanabilirsin. Hayvanlar net, insanlar net değil abi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
AdaletinSesi açıkçası benim aklımda da bu var ama çok eleştiri alabilirim diye düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Malum seçim yaklaşıyor, gündem seçim, kullanın derim.
"Hayvanların oy hakkı olsun, hayvanlar.net !"
"Sokak hayvanları için belediye başkanı, hayvanlar.net!"
"Hayvanlar kadar değerimiz yok mu? Hayvanlar.net"
Geçti ama
"8 Mart Dünya emekçi dişi hayvanlar günü hayvanlar.net!"
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E