-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Girisimcisi
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaşlar iyi forumlar.
nezamandır düşündüğüm bir sosyal ağ + itiraf mantıklı site düşünüyordum. kurdum. düzenlemeler tamam.sizce sonu nereye gider ?
sistem sharetronix geliştirme paketidir. şimdi buna karşılık sharetronixle biyere gidilmez diye üşünen webmaster lar çıkıcaktır. ben o konuda şunu düşünüyorum. onun sharetronix olduğunu herhangi bir kullanan bilemez.sonuçta bunu webmaster kullanmıcak . sadece bir webmaster amaaan sharetronixmiş bişey olmaz bundan der diye düşünüyorum.
projemdeki mantık insanlar içlerinde bir egoistlik saklar en egoist olmayanıda düşüncelerinin herkezin görmesini ister bende bunu düşünüm ve dedim ki neden facebook veya twitterda milyonlarca uye var ama siz onların yazdığını göremiyorsunuz dedim. yani tersten ilerlemek istedim. extrası bir sayfa var o sayfada herkez görüyor paylaşımı sonra diceksiniz çoğu kişi gizlilik ister ozaman o sayfaya girmezler olur biter mantığını düşündüm işte beğenmek yerine tutmak yaptım nebilim yakında trip atma özellini eklicem. bu tarz yenilikler olacak ismi pushet dir. push itmek aktarmak anlamında bilgi düşünce aktarımı diye düşündüm.et ise @ işareti çünkü orada birin etiketlerken kullanıyoruz buradan pushet.com ismini ortaya attım.böyle bir düşünce ile yola çıktım sharetronicle sizce nereye varabilirm ilerde sorun yaşarmıyım? diceksiniz ki neden kullanılsın bunu düşünme bile düşünüyorum çünkü daha önce phpfox ile 51 bin uyeli sosyal ağım oldu iyi kazandırıodu yedek alınmaması ve host şirketti yüzünden gitti. ben olayın reklamda bittiğini düşünüyorum yazılımda değil.
site adresi: pushet.com
bu arada özel teması yapılıyor.şimdilik kaba taslak orjianlı duruyor.
üye olmak isteyen destek olmak isteyen olursada bekleriz şimdiden teşekkürler arkadaşlar fotoğraflı olursanız daha iyi olur bilgilerinizi tam girerek =)
bu arada görüşlerinizi önerileriniz bekliyorum.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hazır sistemlerle bir yere gidilmez diiyen kişiler, scriptin isminden çok altyapıya bakıyor. Kullanıcıların tarafından baktığınızda script isterse Sharetonix olsun, ister phpBB'den bozma tornistan bir sosyal ağ, farketmez. Olay esneklik, geliştirilebilirlik ve hızda bitiyor bence.
Her yazılımın temelde sabit bir yapısı, sınırları ve işleyiş biçimi vardır ve yazılım, kullanım amaçları doğrultusunda en fonksiyonel biçimde çalışacak şekilde tasarlanır. Belki biraz alakasız bir örnek olacak ama şöyle düşünün; bir blog scriptini bir forum scriptine nasıl dönüştürebilirsiniz? Uygun yerleşime uygun bir tema, gerekli fonksiyonları işleyebilmek için biraz yapısal değişiklik ve gerekli veriler için veritabanı optimizasyonu bir blogu tamamiyle bir foruma çevirebilir. Peki blog yazmak amacıyla tasarlanmış bir script ile forum scripti aynı olabilir mi? Demek istediğim şu ki sadece projenin ihtiyaçlara ve kullanım amacına hizmet eden bir yazılım, bir çok işlevi bünyesinde getiren kalabalık bir yazılımdan daha stabil ve daha hızlıdır.
Bunları söylememin nedeni projenizin büyüyüp geliştirilmesi gerektiği bir durumla karşı karşıya kaldığınızda bir seviyeden sonra hazır sistemler üzerinde geliştirme yapmanızın yanlış olacağını belirtmekti. Her proje birbirine aşağı yukarı yakın gözükse de aslında hepsi kendi içinde eşsizdir, sahibi olduğunuz bu eşsiz fikir için de uygun bir sistem bulmanız çok çok zor. Tabii baktığınızda hiçbir büyük proje dün gece yerinde yeller eserken ertesi gün sabahı öylece varolan McDonalds restoranları gibi olmamıştır.
Size tavsiyem şu olabilir: Sharetonix ile devam edin, sizin de söylemiş olduğunuz gibi reklama önem verin ve insanların projenizi duymasını, keşfermesini ve devamlı olarak kullanmasını sağlayın. Gidebildiğiniz yere kadar gidin, olur da bir gün bu sistem ihtiyaçlarınızı karşılamayacak olursa kendi özel sisteminize geçiş yapın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
iyice dusunulmeden anlik bir hevesle acilmis gibi.. proje bitti ve yayinlandi diyorsaniz zaten oneriye ihtiyaciniz kalmamistir, bu konuyu siteyi yayina sokmadan once acmaliydiniz. aceleyle acilan siteler nadiren basariya ulasabilir. reklam icin yuksek miktarda butceniz yoksa isiniz zor.
basarilar diliyorum.