Merhabalar.

Tarih forum sitemizde tarihi konuları daha derinlemesine konuşmak ve tartışmak için forumumuzda "Tarihte Merak ettiklerinizi Sorun Cevaplayalım" bölümünü açtık. Böylelikle bilmediklerimiz hakkında ön bilgiler sahip olacağımız gibi konuya farklı bakışları da görüp analiz etme imkanı olacaktır.

Bu aktiviteyi hayata geçirirken aynı zamanda tarih forumumuzun hangi bölümünde, konusunda olursak olalım sağda Sorun Cevaplayalım" resmi gözükmektedir. Ona tıklanması halinde bir tarih tartışması nasıl başlatılmalı hakkında bilgiler sunulmaktadır. Bu bilgiler ışığında tarih tartışma konusu açılabilmektedir.

[COLOR=#8b0000][COLOR=darkred]Örnek bir Tarih Tartışmaları Konusu[/COLOR] > [/COLOR]Okullarda Osmanlıca Dersi Okutulmalı mı?


Değerli Wmaraci üyelerine duyurulur.

Ek Olarak: