-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hazir turkce 2 adet q2a platformum mevcut zaten etiket ve index olarak oldukca iyi ancak gorsel cesitlilik ve yonetim olarak evet zayif maalesef.
Alternatifleri degerlendirmek istiyorum. Wordpress konusunda yapamayacagim sey yok gibi ancak fikir konusunda bir sekillendirmeye ihtiyacim var oncelikle ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
stackoverflowdan vb sitelerden popüler soruları ve doğru cevaplarını botla çekip türkçeleştirin. güzel hitiniz olacaktır.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
tek bir manyaga ihtiyacimiz yok, milletce google ile soru sorarak anlaşan bir milletiz unuttunuz mu ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kategori sınırlandırmasını biraz daraltıp sorularla birebir ilgilenirseniz bence ilgi görebilir hocam. Kolay gelsin...
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kızlar soruyor gibi bir kitle oluşturmadıktan sonra çok ama çok zor. Kızlarsoruyorda da kızların olması dolaylı yoldan erkekleride getiriyor. Soru cevap sitesi olarak bence tek tutan site o tabbi kategorisi seninle aynı mı bilemicem
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Soru cevap sitelerinin tutmama nedeni bu işi forumlarda zaten yapılıyor oluşudur. Ve çok kafa forumlar varken 8-10 yıllık bunların üstüne geçemediğin için sıkıntı çıkacaktır. Ayrıca zaten sorusunu arayan biri sorusitesinde değil googleda arayacak ve kafa sitelerle karşılaşacaklar. Bu yüzden "tek" bir dal seçmek her zaman mantıklı çünkü o dalın ana sitesi ya da rakip sitesi siz olmuş gibi oluyorsunuz.
Önerim madem böyle bi proje düşünüyorsunuz soru soracak insanın googleda arama tabusunu yıkmanız gerekmekte. Sorusitesinde araması lazım sorularını yani bu da imkansıza yakın ama yapılabilir tabii çok büyük reklam bütçeniz olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Herkesin sordugu sorulara degilde belki urun spesifik veya konu spesifik yorumlar getirilerek sorular turetilebilir ve kitle hedeflenebilir diye dusunuyorum tabi sadece fikir ;)
Hangi telefon daha iyi yada samsung mu iphone mu yerine samsung dokunmatigi ve iphone ekran kalitesi hakkinda soru olabilir. Tabi sınır yok, yelpaze iyi belirlenmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ben a2q kullanıyorum
http://www.telefonhatti.com/ bu sitemde bakınız isterseniz
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Google varken kimse bu sitelere girip soru sormuyor bunu gördüm. sporsoru.com domaini vardı elimde, patladı. Büyük bir yatırım yoksa, tv ye reklam verecek kadar maddi imkan yoksa tutmaz ne yazıkki. Uzman cevap gidi bir şey olmalısınız yapacaksanızda.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.