-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sosyal ağ sitesinde olmasını istediğiniz en önemli şey nedir sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Gizlilik. Gerçek anlamda gizliliğe önem veren bir site açılana kadar sosyal ağ kullanmayacağım. Tamam belki ilginç bir cevap oldu ama "Facebook, sizin hakkınızda ailenizden daha fazlasını bilir" diye bir söz var. Bir de ilgi alanına dayalı öneriler önemli bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yaratıcılık. örneğin üye olurken ben müziği seçtiysem profilim müziğe yatkın olmalı, ses ve mp3 paylaşımları gibi. Ya da yazılımı seçtiysem profilimde yazılım örnekleri yayınlayabilmeliyim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ayrıca ülkere özel kültürel öğeler.
mesela ben üye olurken gaziantep'liyim dedim, benim profilim gaziantep şivesi ile olmalı. Tema rengim, profilim gaziantep gibi olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslına bakarsan sorunun yanıtı içinde. Bir sosyal ağ sitesi sosyal olmalı. Kullanıcılar check in yapabilmeli, sitede gezinirken ses atabilmeli, pratik olmalı, bir paylaşımın gizlilik ayarları zor olmamalı. Bence en önemli kısmı da ilgi alanlarına göre sayfa tasarlanılabilmeli. Yani kişi profil sayfasını istediği gibi ayarlayabilmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ayrı bir bölüm olmalı flört etmek için.Ama bu şu an piyasadaki arkadaşlık uygulamalı siteleri gibi olmamalı.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.