-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba wmaraci sadece turkler icin bir sosyal paylasim sitesi kurmayi dusunuyorum clone degil ozel sript yazdiracagim face yada twitter gibi degil mesela uyelere aktiflinige gore rank felan verilicek daha farkli ne gibi ozellikler olabilir facedeki sayfa gurup olusturmak olucak fakat insanlara farkli birsey sunmam gerekliki beni tercih etsinler sizin fikirlerinizde benim icin onemli degisik fikri olan arkadaslar paylasabilirmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Satış Müdürü
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu konuda çok site yapıldı. Büyük girişimcilerden de yapanlar oldu. Şu ana kadar başarıya ulaşan olmadı ama bu başarı sağlanamaz anlamına da gelmez elbette
1 kişi bu mesajı beğendi.
SoloTurk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam bence kullanıcılar kendi profillerini istedikleri gibi duzenleyebilsinler kod falan ekleme bilsin bir nevi blog gibi olsun.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu alana en son halit ergenç el atıp twitter tarzı bir sistem yaptırdı. Hatta basın tanıtımları v.s bir çok alanda duyuruları yapıldı.
Malesef o koca yatırım bile fos... Farklı bir alan seçmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Böyle bir projeye atlayacaksaniz kesin olarak söylüyorum bir gelir beklemeyin. Bu sosyal agi yapanlarin cogu bu isi zevk icin yapiyor buna ben de dahilim.
1 kişi bu mesajı beğendi.