-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba benim bir projem var tutma yolunda emin adımlarla ilerliyor bir internet sitesi (Öyle Blog Tarzı Herkesin Yapabiliceği Şeylerden Değil...) hergün geliştiği için bizde maddi olarak sitenin giderlerine yetişemiyoruz. Bize birazda olsa yardım edebilicek bir sponsor arıyoruz (BUDA BURADAN DUYRULUR) siz değerli forum sakinleri bu konuda benden daha bilgili olduğunuzu bilidğim için böyle bir başlık açtım... Ben sponsoru nereden bulucam :cool: Öncelikle Yardımlarınız İçin Teşekkürler.
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
site adresi ne merak ettim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
hosting konusunda sorun çekiyorsanız ben sponsor olurum iletişim
05437934015
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting sponsor olabilirim. Proje, site ve istenilen ozellikleri mesaj atmaniz yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar İlginizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim Mutlu Ettiniz Beni Fakat hostingden daha ziyade misyonsal sponsora ihtiyacım var örnğ yeni yatırımcılara ihtiyacım var belli bir miktar paraya ihtiyacım yok yani ara sıra sit için yapılan harcamalra yardım eden bir sponsr arıyoum karşılığında bütün reklam alanlarını bermeye hazırım amacım para kazanmak değil insanlara doğru ve kaliteli hizmet sunmak olduğu için bir sponsora ihtiyacım var herşeye cebimden yetişemiyorum sitenin reklama tanıtıma ihtiyacı olduğu için biraz zorlanıyorum bu konuda bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>