deto
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Bir staj sitesi ile ilgileniyorum. Bu sitede neler olmasını isterdiniz. Bir öğrenci olarak düşünürsek site sizi nasıl karşılasın istersiniz.
Bana bu konuda fikirlerinizle destek olabilirmisiniz. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ederim.
17.01.2012
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Mutlaka fikirlerini paylaşmak isteyen olacaktır; bende isterim. Ama site konseptini biraz daha açıklarsanız işi kolaylaştırırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam bir öğrenci olarak sadece hazır staj raporu ararım sitende Gerisine bakmam :) İşe biraz paraya yatırabilirsen eğer stajyer arayan işyerlerinin ilanlarını falan koyabilirsin ki bunun içinde kariyer siteleri felan var.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
zahmetr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
3d Tasarim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öğrenciler en çok ödevlerinin yapılmış hazır halde olan halini arıyorlar, fakat bu iş biraz meşakkatli
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kesinlikle hazır staj defterleri.
2 kişi bu mesajı beğendi.
3898
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence hazır staj defterleri hem lise hem üniversite, ben üniversite mezunuyum 2 senelik belediyede yapılmış staj dosyası bulamadım kendim yazmaya başladım ve bir kopyasını alıcam elbet lazım olur :):)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Stajyeri.com projesinin Kurucu ortağı ve yazılım geliştirme sorumlusuyum. Ekibim ile yaklaşık 2 yıldır bu sistem üzerine yenilikler katarak devam ediyoruz. kemalaydin [at] stajyeri.com adresine mail atarsan seninle görüşmekte isterim.
Konuya yazmamın nedeni şu ;
Bazı arkadaşlar otomatik rapor çıktısı istemişler ( Staj defteri, dosyası ). Bu konuyla ilgili sistemimiz için çok girişimimiz oldu. Fakat sistem bütün okulları kapsadığı için bu durumu kabul etmeyen okullar oldu. Öğrencilerinin otomatik form doldurmasını istemeyen okullar çıkınca bu işi arka plana atma durumunda kaldık. Belki bir kaç okul için yapılacak bir proje olsa bir şekilde halledilir ama bütün Türkiye'yi kapsayan bir proje için öncelikle okulların bunu kabul etmesini sağlamak gerekli buda oldukça zor bir iş.